Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet az oka hogy ezt érzem?
Sziasztok! Igazából nem egészen kapcsolódik ehhez a kategóriához a kérdésem, de úgy gondolom, hogy azért ide írhatom, mert a mostani állapotom valószínűleg, sőt biztos vagyok benne ettől az "eseménytől" jött elő.
Idén, vagy tavaly, már nem emlékszem pontosan, de télen egy éjszaka önkielégítést végeztem. (Nő vagyok, 23 éves.) Nagyon nehezen sikerült eljutnom az orgazmusig és igen erőlködtem is nem is keveset. Az "esemény" után azonnal egy nyomásérzet alakult ki a fejemben a halántékomnál és a fejem tetején ami miatt gyakorlatilag aludni sem tudtam aznap éjszaka. Ez az állapotom ha jól emlékszem tartott egy hétig azután elmúlt magától. Nem is törődtem utána vele. Úgy gondoltam elmúlt, megoldódott a gond. Most viszont újra érzem a fejemben ez a nyomásérzést. Nagyon kellemetlen. Szintén nem tudok már napok óta aludni vele. A fejem nem fáj. Látászavaraim nincsenek. Nem szédülök. Jól vagyok, csak nagyon aggaszt ez a dolog. Amúgy nem voltam eddig magas vérnyomásos, sőt szinte alacsony volt mindig. Remélem nem áll komoly gond a háttérben. Ha valaki volt esetleg hasonló helyzetben, voltak már ilyen tünetei akkor várom a válaszát. Tényleg aggaszt a dolog.
Köszönöm a válaszokat!
Én azért megmérném a vérnyomást. Érdemes lenne egy orvossal is megbeszélni és kivizsgáltatni. Nem stresszelsz sokat mostanában? Nem érzed feszültnek magad? Mert szerintem igen, mivel még az orgazmust is erőltetted...
16/L
Izgalmi állapotban a szívverésed és emiatt a vérnyomásod is megemelkedik, szóval benne van a pakliban. Az orvos előtt pedig ne legyél szégyellős, elvégre azért orvos, hogy ilyen helyzetekben segítsen. A munkáját akadályozod, ha nem vagy vele őszinte.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!