Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális hogy ezt érzem?...

Normális hogy ezt érzem? Vajon el fog múlni valamikor?

Figyelt kérdés

Az előző párom egy másik lány miatt hagyott el, teljesen váratlanul, nagyon megviselt, de már túl vagyok rajta.

Egy ideje párkapcsolatban élek megint, de ha nem vagyunk együtt állandóan "félek", és az jár a fejemben, hogy vajon mikor készül elhagyni és mikor derül ki, hogy nem is jelentek neki semmit. Amikor vele vagyok megnyugszom, de mikor napokig nem tudunk együtt lenni szenvedek.

Mitől lehet ez? Hogyan tudnám megszüntetni ezeket a rossz érzéseket magamban?

2014. jan. 11. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Na vajon mitől....

Végezz önbizalom növelést. tudod, testi, szellemi önfejlesztéssel, amiben érezni fogod, hogy jó vagy.

2014. jan. 11. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindig benned lesz. Sajnos vannak sérelmek,amiket nem lehet kitörölni. :(
2014. jan. 11. 22:41
 3/3 Költőnő? ***** válasza:

sajnos velem egyszer tették ezt meg vagy 7-8 éve, de a mai napig bennem van a hülyeség néha, hiába próbálom kontrollálni

Pedig az eszemmel tudom olykor h hülyeség, de hát mindig bevillan utána h ott sem gondoltam volna...

A bizalom egy szemét dolog. Ha egyszer nagyon elvész, nehéz, szinte lehetetlen 100%-ban visszakapni

2014. jan. 11. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!