Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiuk komolyan meg vagytok gyozodve rola, hogy mindenben mindig a lanyok a hibasak?
Nagy pacsi az #1-esnek! Saját tapasztalat alapján a szóban forgó férfitársainktól hamarosan úgyis lepontozást kapunk.
#3, nem tudom, nálatok hogy van, én ezt nem tapasztalom. A saját környezetemben a vonzó nők sokkal több figyelemben és kedvességben részesülnek a férfiak részéről, mint a kevésbé vonzó nők.
Szerintem nem lehet mit tenni, az egyik ok az, hogy a lányoknak ösztönösen fontos az esztétikum, szerintem még félnek is attól, aki nem szép, irtóznak, iszonyodnak, undorodnak attól, aki nem jóképű. Én a szitakötőtől irtózom, pedig az se csinál soha semmi rosszat.
A másik az általános tiszteletlenség, olyanok az emberek (nem mind), hogy akitől nem akarok semmit, és nem is kell félnem tőle, azzal bármit megtehetek, és ez nem csak a szép lányok irányából megy a csúnya fiúk felé, hanem főnök-beosztott, vevő-eladó, tanár-diák, szegényebb, butább osztálytárs, stb.
A kettő ez esetben összeadódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!