Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Az előző barátnőmmel majdnem egy évig voltunk együtt, de úgy,hogy a kapcsolatunk alatt képbe jött egy másik fiú aki megtetszett neki és lényegében szerelmes volt belé, de egyoldalú volt a dolog, így maradt velem én meg szerettem így megbocsátottam.

Aztán ez ismét megtörtént csak egy másik fiú jött a képbe, nem vártam meg a végét, szakítottam, a lány két szék közé esett mert megint egyoldalúnak bizonyult a szerelme.

Közben családtag halála is történt nálam, plusz a szakítás, elég mélyen voltam, majd megismertem egy másik lányt, jól kezdődött az egész, de amint látom neki most már az egyik barátom tetszik, nem voltunk együtt, de annyira látszik rajta, mondta is,hogy jóképűnek tartja, facebookon is folyamatosan lájkolgatja, már két napja nem is beszéltünk, úgy érzem ez is ennyi volt.

A barátomnak van egy fix párkapcsolata nem lesz köztünk semmi, de megint megtörtént az ami korábban és komolyan nem tudom mi lesz, így hamar kibukott a dolog, nem mondanám,hogy szerelmes voltam, de megint ez,hogy nem vagyok elég jó, neki is más kell...

2015. márc. 28. 10:28
 1/1 anonim válasza:
nem benned van a hiba. Az ember olyan h addig kell neki valami amig meg nem kapja. Miutan megkapja nem is érdekes. Idővel megtalálod azt a személyt akivel együtt kell lenned és jólesz. Kitartás !
2015. márc. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!