Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktjaim miatt lenéznétek? 23/N
Figyelt kérdés
A kedvesem tehettséges festő. Készített már rólam néhány meztelen képet, szerintetek szégyellnem kellene magam?
Soha senki nem láthatja őket. Két barátnőmnek elmondtam, az egyik szerint ettől "olcsó" lettem.
4 éve vagyunk együtt, ő 26/F. Mi a véleményetek?
2015. márc. 27. 21:29
2/16 anonim válasza:
keress másik barátnőket, tiszta hülyék :l
3/16 anonim válasza:
A barátnőd kijárta az általánost ekkora intelligencia szinttel ?
4/16 anonim válasza:
Cserelj baratnot ha szepen fest a parod akkor nincs miert szegyenkezni
6/16 RRR válasza:
én nem
szerintem tök jó,hogy "festmény lettél"
7/16 anonim válasza:
Nem néznélek le. Ettől miért lennél bármivel is kevesebb? :)
8/16 anonim válasza:
Nagy tehetség lehet biztos,mivel szerintem vagy pár évtizede nem volt kiemelkedő festő akiről hallani lehetett magyar viszonylatban.Ha nektek ez jó,senkit nem érdekel,a történelembe nem fogtok bekerülni.
9/16 anonim válasza:
hát furcsa, de ha titeket ez tesz boldoggá, akkor mi ezzel a baj?
amíg nem mutogatják az aktokat egy templom/iskola előtt, addig annyira csak a ti dolgotok.
10/16 anonim válasza:
Azt csináltok a pároddal, amit akartok.
Annyi a veszélye, hogy ha vége lenne a kapcsoaltotoknak, akkor lehet, rossz kezekbe kerülnének a képek. És ennyiből még igaza is lehet annak a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!