Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy eljek egyutt ezzel? No letemre probalkoztam, de kudarcba fulladt.
4 eve tetszik valaki, de olyan szinten, hogy nem tudok masra gondolni.
Ezelott par hettel volt a srac szuletesnapja. Facebookon felkoszontottem(uzenetben), es megkerdeztem, hogy hogy telt a szuletesnap. Azota nem erkezett ra valasz. Napjaban 10x fenn van, de nem ir vissza.
A legrosszabb az, hogy egy fel evvel ezelott meg o volt az, akin ugy lattam, hogy probalna kozeledni, de nem tette vegul.
Nincs senkije mar eleg regota, es meglepett, hogy mindenkivel olyan kozlekeny, meg azokkal is, akiket nem ismer, es itt vagyok en, aki allitolag erdekeltem ot, es meg csak vissza se ir. Hozzatennem, hogy 10 evvel idosebb nalam, de volt mar tolem fiatalabb baratnoje is.
Es persze kerulni nem tudom, mivel par utcaval arreb lakik
Na ez se én voltam!! ;)
Felejtős az ilyen férfi nagyon!!
"Pocsék ha egy nő is megéli a lesz**arást mi? :)"
Nem szep dolog ilyesmikkel dobalozni.
Viszont ezzel meg nem is lenne olyan nagy gond, hogy nem irt vissza, ergo nem foglalkozik velem, de tudom, hogy a haverjainak is mind el fogja mondani, hogy rairtam, megis mit akarok tole, majd szepen kinevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!