Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyit kellene fogynom hogy a szexi kategóriába tartozzak? Kép.

Figyelt kérdés
[link] Jelenleg 163cm/73 kg vagyok.
2015. márc. 27. 11:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagy elveszett eset, szép formás leszel, ha egy kicsit leadsz a hasadból. Igazából most is egész jó helyeken van rajtad.. csak ott sok egy kicsit. Minusz 10, és már korrekt leszel teljesen. Ha nem vagy vékony típus, ne az olyanokhoz mérd magad. Csak a magad testalkatából hozd ki a legtöbbet, és legyél egészséges, fitt :)
2015. márc. 27. 12:05
 22/28 anonim ***** válasza:
10 kiló és jöhetdsz
2015. márc. 27. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is csak a hasadról kéne kicsit fogyni, jó alkatod van. Ott van "betárazva", ahol jó.

Ha nagyon változtatni akarsz, kezdj el valami fitnesz akármit. Azzal elég hamar lehet az elején fejlődni.

De egyébként egy korábbi válaszolót itt nagyon lehúztak, pedig igaza volt. A lényeg, hogy magadnak tetsszél. Aki a husisabb lányokat szereti, azoknak tökéletes vagy így is. Igazából még nekem ez így a határ teteje, mert még nem az a "fodrozódós" zsír, egyedül attól félnék, hogy ennél csak tovább híznál.

De ez csak AZ ÉN szemszögem. A lényeg tényleg az, hogy magadat fogadd el (és nyilván azért ne legyél kórosan elhízva)

2015. márc. 27. 12:18
 24/28 aladar12 ***** válasza:
szerintem ez az alkat tökéletes, max 5 kilót kéne fogynod.
2015. márc. 27. 12:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Teljesen jo vagy! Nagyon dogos vagy!Nem kell fogynod! Inkabb jol kell megvalasztanod a ruhaid fazonjat! En egy nagyobb mellet hianyolok Rolad!
2015. márc. 27. 12:47
 26/28 anonim ***** válasza:
30%

22kg-ot kellene,mert nagyon nem esztétikus így.

Kemény dió,kőkemény diéta és heti 4 edzés kardióval,mert formás,nőies izmosnak kell lenned,nem csak fogynod és löttyedté válni mert annál undibb nincs.

Keress fel személyi edzőt is.

2015. márc. 27. 13:26
 27/28 Scav ***** válasza:
15-20 kg-ot kellene ledobni. De nem fogyózással, hanem edzéssel
2015. márc. 27. 14:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem speciel az ilyen körte alakú lányok jönnek be. Mindig is ilyen barátnőim voltak.

Szóval nálam egy 10/9 vagy testre :)

2015. márc. 27. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!