Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom, ha egy lány fél vagy zavarban van, szerintetek ez egészséges?
Figyelt kérdés
Őszintén kérdezem, mert nem tudom, hogy vannak-e így mások ezzel... Én akkor vonzódom leginkább egy lányhoz, amikor látszik a szemén, hogy fél tőlem, vagy legalábbis durván zavarban van. El nem lehet képzelni, mennyire jó érzés, főleg, mikor szinte meg sem tud szólalni.2015. márc. 27. 10:04
11/15 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy egy csaj azért van-e egy férfitől zavarba, mert az számára a legdögösebb álompasi, vagy pedig azért fél, mert látja hogy egy agresszív kigyúrt állatnak kinéző férfi kinézte magának.
12/15 anonim válasza:
Jó felvetés, a konditeremben edző férfiak nagy része valószínűleg edz mert izmos szeretne lenni azért, hogy jobban meg tudja félemlíteni a nőket. Mert a nők félnek az izmos férfiaktól, ezt pedig a férfiak ki is használják, hiszen perverz módon szeretjük, ha nők.. szó szerint félnek tőlünk, kerülnek minket.. :D
13/15 anonim válasza:
Ha jól értem, elég előnytelenül fogalmaztad meg a dolgot. Azt akartad mondani, hogy szereted a félénk, szerény, csendes lányokat, akik könnyen zavarba jönnek? Akkor totál természetes.
14/15 anonim válasza:
Én is imádom ha zavarban vannak. Elpirulnak és nem tudnak a szemedbe nézni.. ahh nincs is annál jobb! :)
15/15 anonim válasza:
Nincs is annál jobb? :D
Íjnye ez tényleg ennyire jó? Nem tudom, nekem nagyon más van a fejemben a 'nincs is annál jobb' dologra, de biztos mindenki más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!