Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a srác helyében?
Egy srácnak tetszik egy csaj, folyton figyeli, de a csaj nem foglalkozik vele(nem azért mert egy beképzelt k.rva, hanem azért mert csalódott és nem hiszi hogy valami is összejön neki az életben).Majd mikor a srác már nemigazán foglalkozik a lánnyal, akkor a lány kezd el foglalkozni a sráccal.Hogyan reagálnátok a srác helyében?(Remélem érthetően tudtam megfogalmazni:))
L18
Én tapasztaltam, hogy a lányok szeretik kivárni, hogy 1 srác meddig próbál tenni valamit értük, szeretik elérhetetlennek, becsesnek mutatni magukat, amivel nincs is baj :)
Ha 1 lány, aki tetszik, utána ő érdeklődne irántam, szerintem simán belemennék :)
Pont azért, amit fentebb említettem.
Mostmár elkezdenék neki udvarolni nem csak nézném.
Remélem összejön sok szerencsét!
Köszi a válaszokat.
Hát az vicces lenne ha te lennél.:D
Na mindegy, hátha tényleg én vagyok. :D
Mert akkor igazából rengeteget gondolok rád, csak pont azért foglalkozok veled kevésbé, hogy keresd a társaságomat. :D
Amúgy úgy reagálnék, hogy iszonyatosan boldog lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!