Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol lehet? Ugye nem terhesseg? Bovebben lent!
Figyelt kérdés
Lassan ket hete kesik a ciklusom...tegnap korul ota erzek aprobb fajasokat kb 10-15 cm-re a huvelyemtol...az igaz hogy sokat stresszeltem a heten emiatt es elotte valo heten is, mert elszamoltam. Csinaltam tesztet tegnap elott, ami bar negativ lett de ket het tavlatba meg volt kb harom egyuttlet baratommal. Tudom hogy nem jo ha parazok es azt is hogy elegge rendszertelen neha a havim...Ugye csak kesik?
18L
2015. márc. 25. 18:40
2/4 anonim válasza:
Szia, sztem ha alapból ugrálos a ciklusod , es sok stressz hatás is ért és ha még a teszt is negatív lett akkor szerintem nem kell parazni . Pl nekem is kesett ebbe a honapba masfelhetet a lany ismeroseimnek is kesett egy hetet. Sztem akkor ott a februar ami csak 28 napos volt . Bar az jo lenne tudni hogy hogy védekeztetek a baratodal!?
3/4 A kérdező kommentje:
Ovszerrel vedekezunk
2015. márc. 26. 08:47
4/4 A kérdező kommentje:
hát ha nem jön meg jövőhét péntekig, ami már két és fél hét késés megint teszt, de szerintetek mitől lehet? :/ nagyon félek...
2015. márc. 26. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!