Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már, hogy beleszerettetek valaki lelkébe, de testileg egyáltalán nem jött be?
Mindenképp adnék egy esélyt a dolognak és volt is már rá példa, hogy adtam. Ha valaki a személyiségével meg tud fogni, akkor nekem másodlagos a külső :)
19/L
Persze. Jó barátok lettünk.
Szerelemmel nem tudok szeretni valakit, ha nincs meg az a plusz, amit a testi vonzalom, a szenvedély belevisz a dologba. Nálam a komoly érzelmek, ragaszkodás, odaadás kivétel nélkül mindig szex után jöttek elő. Nekem anélkül nem megy az őszinte szerelem, tehát ennyiből részemről csak barátság van/volt.
szia.
igen pont így volt ahogy mondod.
Nem jött be nagyon.
nagyon szerettem.
Igazán szerelmes voltam bele.
egy hónapja szakítottunk sajnos.
Nem. Amikor én beleszerettem valakibe, aki először nem tetszett, az utána megtetszett. Aki pedig megtetszett külsőre, de lelkileg nem jött be, annak a külseje is elveszítette a varázsát a szememben
Nálam ez fordítva működik, mint az átlagembernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!