Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy beleszerettetek a legjobb barátnőtökbe?
Vagy esetleg csak többet akartál? Csak egy csók vagy valami más ami már nem a baráti kategóriába sorolható?
Elmesélnéd pár mondatban? Hogy hogyan indult. Heteró vagy, vagy már voltak hasonló hajlamaid? Elmondtad, vagy tettél-e már valamit? Vagy még vársz vele? És ha már volt bármi is... hogy végződött?
Csak mert énis hasonló helyzetben vagyok, és meglepetésemre úgy vettem észre, hogy itt még elég sokan...
Köszi a válaszokat!
18/L
hát velem még soha...heteró vagyok...rengeteg modell bnőm van de még a fejembe se fordult meg az hogy én valamelyiktől valamit akarnék...persze volt már barátnőmmel akivel smároltam ..buli és a kiváncsiság hatása...de soha többet nem..
vszinü hogy van benned egy hajlam de nem kell szégyelni
Igen és még mindig rossz érzés, akárhányszor ránézek. Folyton emlegette, hogy én vagyok neki a tökéletes lány, bárcsak ne lennénk barátok, összejönne velem. Én nem bírtam tovább és egyszer csak elmondtam neki, hogy tetszik. 2 hónapig nem beszéltünk, mert neki volt barátja, ráadásul rosszul érintett, hogy lefeküdt egy csajjal, akit alig ismert, közben hülyített. Nem legjobb barátnő, de egy elég fontos ember (volt). Mindig ott van köztünk az a furcsa érzés, nem úgy néz rám és viselkedik velem, mint a többi barátnőjével és néha azt veszem észre, hogy csak néz, de nem szól semmit. Ha találkozunk, vagy 10-szer elmondja, hogy mennyire szép vagyok. Én már nem töröm magam, úgy teszek, mintha nem érdekelne. Ő ezt el is hiszi és fáj neki, de ez van, nem szeretem, ha játszanak velem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!