Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy úgymond véletlenül beleszerettetek valakibe?
Persze, még régen.
Hát, végül ő maradt el mellőlem. Nagyon nagy volt a korkülönbség, de én őszintén szerettem. Mindössze egy csók volt köztünk és rengeteg együtt töltött idő, de több sosem lett.
Bele sem kellett volna szeretni, mert a kezdetektől nem volt működőképes a dolog, de ettől függetlenül soha nem bántam nmeg, hogy megismertem.
Én pont most vagyok így. Nagyon szenvedek, pláne, hogy még nem is tudom elkerülni a találkozást :/
19/L
Velem is előfordult,egy csoporttársam volt az egyetemen.Elmondtam neki a dolgot kb egy év szenvedés után és kiderült,hogy ő is hasonlóan érez,azóta lassan már 3 éve vagyunk együtt.
22L
Én véletlenül beleszerettem az egyik tanáromba. Felnőttek vagyunk, de nem függetlenek. Titkolom az érzést, de nagyon rossz :-(
te is írd meg a történetedet!
A dokimba szerettem bele aki operált, 1 év után nehezen, de kivertem a fejemből, mivel férjnél vagyok.
1 évig vissza kellett járnom kontrollra, és csak utána sikerült "elfelejtenem", mikor már nem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!