Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam be a szülőknek?
16 éves fiú vagyok és egyszer sem szexeltem és nem is voltam nővel.. És mostmár ideje lenne úgy gondolom, nagyon kívánom a lányokat. És hát azon gondolkozom hogy veszek óvszert, hátha jön egy alkalom.. De az a bukkanó, hogy mi lesz ha megtalálják anyámék?Mit mondjak, hogy mire kell??
És óvszert tényleg a gyógyszertárban kell venni, mert azt hallottam hogy az áruházakban egyes troll emberek kiszúrkálják..
segítsetek
elhiszem, én is így vagyok
Igen ott is lehet, inkább mint boltokban.
Bocsáss meg, de részvétem a brutálisan infantilis szüleid miatt.
Ha megtalálják, arra kell, hogy ne abortuszra vagy gyerektartásra kelljen pénzt adniuk.
Mellesleg ennyire sokra értékelnek, hogy meglepődnének, ha lefeküdnél valakivel? Vagy valamilyen lelki sérült "vallási" tilalom?
Dehogy szúrják ki az áruházban. A megatrollság az, hogy hallottam valami olyat, hogy 18 éven felülieknek adhatják csak. De hogy ebből gond lenne, még nem hallottam. Ebayről is tudsz rendelni, több száz darab után mondom, hogy rendben vannak.
En szexshopban szoktam venni, de a boltban sem szurkaljak ki, ha ki van szurva ugy is kiszakad...
Dugdosni? Minek? En mult nyaron felazalltam a buszra, ahogy kikaptam a tadkambol a berletem kiesett vagy 2 ovszer, multkor anyam meg indokolatlanul matatott a szekrenyemen es kerdezte a sikotitora, hogy az mi (nemet felirat van rajta csak), mondtam sikosito tedd le. :D nem kell ezt tuldramatizalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!