Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam a barátommal, erre ő letiltott fb-rol, sms/ hivasra nem válaszol. Mire jo ez a pasiknál, miért nem akarhat velem beszélni? Azt monda én vagyok élete szerelme.
Ha szakítottál vele, akkor miért zaklatod?
vagy ez is csak a kis játékaid egy része?
amit nők játszanak a férfiakkal
volt olyan barátnőm aki vagy 5x szakított
ez az a ő kis játéka volt, érzelmi zsarolása
ha te nem ilyen vagy, és csak mérges voltál akkor várj egy kicsit. hagyj neki időt, egy hetet legalább. ha közben keres akkor ülj le vele, és beszéljétek meg. ha nem keres akkor te keresd meg. de ne most, ne minden nap, ne zaklasd, ne erőszakoskodj, ne fojtsd meg. és kérjél bocsánatot, nem azért mert neki van igaza, hanem mert szereted. ha szeret ő is bocsánatot fog kérni.
ugyanakkor a féltékenység megmérgez egy kapcsolatot
döntéstek el mit akartok
te is döntsd el, ő is
mit akartok, közös jövőt képzeltek el? meg kell tanulni engedni, a másikat elfogadni olyannak amilyen. kompromisszumok garmadát kötni. persze ezek nagy szavak, de most őszintén ezeket gondolom.
nem könnyű az egyszer biztos.
nem tudom hány évesek vagytok, de gondolom nem tizenévesek.
nézd végig milyen hülyeségei vannak, szerinted milyen hülyeségeid vannak neked, amiket neki kell tolerálnia, akár listát is irhatsz, és döntsd el, ezt el tudod e fogadni, tudod e tolerálni vagy nem
egymásról is irhattok listát, amit aztán megbeszéltek
csak most jött azzal, hogy megcsaltad, vagy a gyanakvás és féltékenység álladó nála?
hát, nem egyszerű
ami elsőre megragadt bennem, az az, hogy volt már felesége, és most meg négy hete duzzog mint egy kisgyerek, holott azt tppelem, tuti van vagy 35
tehát egy kisgyerek, mlette meg a féltékenykedés, no meg, hogy a nem ütött meg, de ahogy beszél veled
hát, én azt mondanám, ennek a kapcsolatnak annyi
ne keresd, ne kilincselj nála 4 hét után
legyen neked is önbecsülésed
szomorú dolog ez, de lépj tovább
van közös gyereketek?
"Azt monda én vagyok élete szerelme."
Voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!