Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete szakítottam az első barátommal. Miért hiányzik ennyire?
talán azért hiányzik ennyire, mert egy hete szakítottatok?
nem tudom, csak tippeltem....
Ömm,bölcs dolognak tartod ismeretlenben leminősíteni az embert? 19 évesen 2 felsőfokúm van és egy kitűnő érettségim, tehát szerintem valamire csak fogom vinni az életben...ha már csodák csodájára elértem a 19-et:)
Köszönöm a segítőkész válaszokat! Ez az első szakitasom, így nyilván nem tudom, hogy mi ilyenkor a normális,ráadásul nagyon szerettem az exem...de el kell fogadnom,hogy ez elmúlt. Csak mert vannak,akik 1 héttel a szakítás után már mással járnak, én viszont még képtelen lennék erre,ezért gondoltam, hogy mi van,ha igazából még nagyon is szeretem?:/ De aztán rájövök, hogy ennek nagyon is így kellett lennie...érzelmi labilisságomban írtam ki a kérdést. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!