Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan az előítéletek miatt nem lesz soha barátom?
Akkor sorolom:
- genetikailag vékony vagyok (de edzek, viszont sosem lesz belőlem Michelle Lewin...)
- néha szoktam szolizni, de alapból kreol bőröm van
- anyum műkörmös, így bár műkörmöm nincs, mindig ki van festve
- Imádom a szoknyákat, legszívesebben télen-nyáron azokban járnék (igen, rövideket is hordok), és vásárolni is nagyon szeretek
- Minden reggel sminkelek (halvány bronzos szemhéjpúder szájfénnyel vagy tus valami élénk rúzzsal)
Az emberek egy ilyen lányt egyből hülye 3,14csának nézik, meg beképzelt plázabarbienak, pedig én nem ilyen vagyok. Belsőleg sajnos nagyon félénk, csendes, visszahúzódó vagyok, még sosem volt barátom (tehát csók se, meg "egyebek" sem), egyik hobbim az olvasás és az írás, és bár a sulis tanulást utálom, a nyelvtanulás az egyik kedvenc tevékenységem. Ja, és mielőtt valaki ezzel jönne: Egyáltalán nem a pénzes, 10/10-es fiúkat keresem.
kétballábas törpékkel és cingár porcelánbabákkal... :D Nem rajongok túlságosan a fociért, de láttam már néhány El Clásicót, röhögve néztem végig a két félidőt, ég és föld a két csapat, és egyébként a statisztikák is igazolják szavaim. Úgyhogy mi ketten sem fogunk túl sokszor együtt fagyizni, még egy ürügy... :D
"... valamelyik válaszomban én írtam, hogy ne legyen csúnya..."
Ezt az egy félmondatodat méltányolom, hogy nem kertelsz. Valóban legyen egy férfi férfias, jó kiállású, hiszen titeket ez mozgat meg, mint ahogyan bennünket is a duzzadó csöcsök. Habár engem inkább taszít, ha valaki kirakatként prezentálja magát.
"Viszont ha ismerek valakit, akinek nagyon tetszik a belseje..."
Nem! Nettó hülyeség. Nem fog neked tetszeni az a férfi belsőleg, aki a külső jegyei alapján semmi vonzalmat nem indít meg benned. Nálunk ez fordítva működik, s emiatt látni gyakran, hogy a nőcsábász alfahímek 30 éves korukra egy teljes átlagos, külsőre amolyan "semmilyen" lány mellett állapodnak meg. Sok nő leírta már, hogy ez nem így van, és ellenük is vitába szálltam, mert ezt a blődséget nem kéne erősítenetek a férfiakban.
"Van egy fiú az osztályban, aki nem tetszik külsőre..."
Megint a kivétel. Te az általánosítással vagdalkozol, én meg a kivételezéssel. Nem jutunk előrébb, annyi viszont megint az én felemre billenti a mérleg nyelvét, hogy az általánosításból általában minden számítás be szokott jönni, ellenben az oly' gyakori kivétel mégsem fordul elő olyan sűrűn, hogy lépten-nyomon kivételekbe botolhatnék. Tehát összeegyeztethetetlen az állandó kivétel létének szajkózása.
"... nem merek nyitni felé még baráti céllal sem..."
Egy szia és egy mosoly! De rohadt nehéz. Valószínűleg le fogja harapni a fejed, vagy minimum megerőszakolja az összes testnyílásod, ha ezt meg mered tenni. Ugyebár fordított helyzetben meg elég szarul jönne ki így egy férfi, mert jobb részt azonnali ignorálás a jutalom, ha a delikvens pasas nem egy adonisz. Ellenben a férfiak bármikor szívesen fogadják egy nő kezdeményezését, legalábbis ezt tapasztalom. A nőkben meg fortyog a bizalmatlanság, a hitetlenkedés, és a gusztustalan szelektálás, amit rengeteg nő elkövet.
"... csak nagyon kevés lány van, aki ténylegesen ezt csinálja..."
Te még soha nem voltál ronda srác, így nem tudod elképzelni, mi megaláztatást kell szenvedjen, s legfőképpen akkor, ha visszahúzódóbb típus. Millió itteni kérdésnél megtalálod ezt a problémát, nem kell sokat keresgélned. :D
"Anyum 45 éves, látszódnak a kockák a hasán..."
Újabb kivétel. A 45 éves nők vajon hány ezreléke olyan, mint anyud? Garantálom, hogy nincsenek többségben.
"Elhiheted, senki nem ábrándozik rólam."
Kamu. Ezt meg te dumálod be magadnak. Önértékelési gondok: "engem senki sem szeret, engem senki sem tart szépnek, engem mindenki utál, engem mindenki csúnyának tart". Hajtottam már ilyen nőre, tudom, mit beszélek, csak aztán később feladtam, ezt a megkeseredett szemléletmódot nincs ember, aki eltűrné hosszabb távon, s amivel megmérgezné a férfiak mindennapjait. :D
"Nálam sokkal szebb és normálisabb belsővel rendelkező lányok vannak a suliban."
Tehát akkor te kevésbé tartod magad jó nőnek, mert van néhány luxusribi, akiknek épp csak a vaginájuk nem lóg ki a bugyijukból a folyosón önmutogatásuk közepette.
Jaj, istenkém, minden mondatodba beleköthetnék, komolyan, de ehhez lusta vagyok már 11 óra tájékában. Például ebbe is: "Ő tetszett, őt szerettem, róla ábrándoztam, persze, hogy nem néztem másra." Ebben is sokkal kiszámíthatatlanabbak vagytok, ugyanis a férfi- és a női szerelem között is hatalmas a különbség. A nők sokkal kevésbé élik bele magukat egy kapcsolatba, s példának okáért ezáltal sokkal hamarabb is túllépnek valakin. Ellenben van sajnos egy igen rossz típusotok, amelyik éveken keresztül várja azt a bizonyos herceget, aki 10 évvel azelőtt lesmárolta őt egy buliban félrészegen, és még akkor is vágyakozik rá, ha az a férfi több éve házas. Reménykedtek a lehetetlenben. :D Nálatok teljes az összevisszaság, a logikátlanság, a következetlenség, ha szerelemről (is) van szó.
"De azt kikérem magamnak, hogy beképzelt lennék. Ez az, ami a legeslegtávolabb áll tőlem."
Pont ugyanezeket a szavakat használta egy "nagyon kedves" nőismerősöm, annyi különbséggel, hogy a "beképzelt" szót helyén a "hazug" állt. Nos, amíg ismerkedtünk, végighazudozta azt a néhány hónapot. :D
"Na látod, ezzel egyetértek."
És még mennyi mindennel irritálnálak ezeken kívül is, a világból is kiszaladnál...
"... úgysem fogsz erre soha rájönni."
Mindig is tisztában voltam az adottságaimmal. És bizony ezek az adottságok - legfőképpen külsőről beszélek - nem teljesen imponálóak a nőknek. Az most más tészta, hogy a kivételekről, ill. a kivételeknek hittekről bizonyosodik be folyton a sztereotípia. És ez a legborzasztóbb.
Sosem éreztem homokosságra hajlamot. A nőgyűlölet mióta egyenlő a ratyisággal?
Nem akarok már itt vitatkozni, de egyszerűen nem hagyhatom, hogy ilyen hülyeségeket beszélj (írj).
"kétballábas törpékkel és cingár porcelánbabákkal..." "ég és föld a két csapat"
Gondolom az első nagyon kedves jellemzés Messiről szól... Igen, (egy)ballábas, igen 169 cm. És? Attól még a világ legjobb focistája. És neki jól áll, hogy alacsony, olyan aranyos tőle. A második felével meg (milyen meglepő) nem értek egyet, láttál te már focistát? Vagy linkeljek képet, hogy lásd, nem cingárok? Az meg, hogy ég és föld lenne a két csapat... Nem vagyok kíváncsi arra, hogy melyiket gondolod jobbnak (de van egy tippem), de nem hinném, hogy annyira ég és föld lennének, hiszen akkor nem kerítenének neki ekkor jelentőséget. Az előzőt a Real nyerte, a mostanit mi. (:DD) A szezon elején mi voltunk az első helyen a tabellán, majd a Real. Most megint mi vezetjük. Én elismerem, hogy a Real jó csapat, csak soha nem fogom megszeretni őket. De ettől még nem kritizálom őket feleslegesen.
"Sok nő leírta már, hogy ez nem így van, és ellenük is vitába szálltam, mert ezt a blődséget nem kéne erősítenetek a férfiakban. "
Ó hogyne, mert te férfi létedre sokkal jobban tudod, hogy mire gondolunk. Ja, persze, hiszen belelátsz a fejünkbe. Mindenkiébe.
"Megint a kivétel. Te az általánosítással vagdalkozol, én meg a kivételezéssel."
Talán azért mert, én a saját életemből hozom a példákat (és a lányok is, akikkel eddig veszekedtél), te meg azt amit néhány nőnél tapasztaltál, ráhúzod az összesre. Fogalmam sincs, hogy hány nő él a Földön, te tegyük fel, hogy kb 3,5 milliárd. 3,5 milliárdból 3,5 milliárd felszínes 3,14csa, hazudós, beképzelt, bunkó... Aha, értem. Nem csak Mo-n, hanem még Afrikában, Indiában, Északon, Délen, Nyugaton is...
" mégsem fordul elő olyan sűrűn, hogy lépten-nyomon kivételekbe botolhatnék"
Akkor csak azt tudom mondani, amit eddig mindenki leírt már előttem. Hogy rossz helyen keresgélsz. Mert elhiheted, hogy több van előlünk, nem felszínes lányokból, mint a ribikből.
"De rohadt nehéz."
Igen, rohadt nehéz. Mert félek az elutasítástól.
"fordított helyzetben meg elég szarul jönne ki így egy férfi, mert jobb részt azonnali ignorálás a jutalom, ha a delikvens pasas nem egy adonisz. Ellenben a férfiak bármikor szívesen fogadják egy nő kezdeményezését"
Már megint az általánosítás, már kezdem unni. Ja nem, már megtörtént. Hidd el, ahogyan a férfiak között is, úgy a nők között is vannak olyanok, akiket élből elutasítanak. És hidd el, a fiúk, akik az osztályba járnak, egyáltalán nem kíváncsiak rám. Már csak azért sem, mert nem vagyok egy szépségkirálynő (hogy az adonisz női változatával éljek), illetve nem vagyok elég beszédes, elég hangoskodó, nem vagyok népszerű. De nem csak velem ilyenek, a múltkor hallottam két menőgyerek beszélgetését, hogy az egyiket a múltkor leszólította egy csaj az utcán, de nem volt szép, ezért jól kiröhögték. A csávó a helyszínen is a csaj szemebé röhögött, majd kibeszélte a haverjával az osztályban. Csak hogy lásd, hogy ugyanúgy a fiúk között is vannak ilyenek, akikről meg ti beszéltek állandóan, hogy egy csaj kiröhögi őket... Ja, egyébként meg hatodiktól (új suliba mentem) kilencedikig állandóan a fiúk (is) cikiztek, úgyhogy megvan az okom, hogy féljek nyitni feléjük akár csak baráti céllal is.
"Te még soha nem voltál ronda srác, így nem tudod elképzelni, mi megaláztatást kell szenvedjen, s legfőképpen akkor, ha visszahúzódóbb típus"
Te meg soha nem voltál csúnya lány, aki ráadásul visszahúzódó. Fentebb leírtam pár példát.
"Kamu. Ezt meg te dumálod be magadnak. Önértékelési gondok"
Nem kamu. De legalább felfogtad, hogy nem vagyok beképzelt. Ugyanis elég fura lenne, ha valaki egyszerre önbizalomhiáyos és beképzelt is lenne.
"van néhány luxusribi"
Nem, én nem pont rájuk gondoltam. Mondom szebb külsővel ÉS belsővel rendelkező lányok. Jobb belső alatt nem éppen a magamutogatásra gondolok. Hanem mondjuk egy természetes szépségű, hosszú hajú, nagy mellű, mosolygós, okos, értelmes lányra. Mert vannak ilyenek is.
"A nők sokkal kevésbé élik bele magukat egy kapcsolatba, s példának okáért ezáltal sokkal hamarabb is túllépnek valakin"
Erről nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt kapcsolatom eddig.
"Ellenben van sajnos egy igen rossz típusotok, amelyik éveken keresztül várja azt a bizonyos herceget"
Na ez rám nem igaz. A szerelmi vallomásom után kb 3 hónap kellett, hogy túllépjek rajta. De nincs jogod belekötni abba, hogy ki mennyi idő elteltével lép túl valakin. Van akinek kevesebb, van akinek több idő kell. Ez van.
Szóval elismered, hogy nőgyűlölő vagy. Szuper. Én viszont minél többet "beszélgetek" veled, annál inkább érzem, hogy inkább a lányok között kellene párt keresnem.
"Neymar vicc, derékban kettétöröm, ráadásul a cigótelepeken dögivel szaladgálnak hozzá hasonló buckalakók."
Hogy mondhatsz ilyet, most komolyan? nem gondolod, hogy talán nem a külsőddel van a probléma, hanem a belsőddel? Most komolyan, hogy lehet ilyet mondani? Először is, mi az, hogy cigánytelepen? Úristen, ennyire sötét nem lehetsz, ő BRAZIL! nem cigány, nem néger, BRA-ZIL! Meg mi az, hogy dögivel szaladgálnak hozzá hasonlóak? Bárcsak... bárcsak olyanok lennének a fiúk, mint ő. előle nincs mégegy, ő különleges, belőle csak egy van, kívül-belül tökéletes. Nem, valóban nem ismerem személyesen, de sokkal jobban ismerem, mint te, ebben biztos lehetsz.
Ez neked a vicc? [link]
Meg ez? [link]
És ez? [link]
illetve ez? [link]
Tulajdonképpen most belinkelhetném az összes képét, hiszen tisztán látszik mindenhol, hogy izmos.
Tudod mit, a többire nem is reagálok (egyelőre el sem olvastam). Bár egyetérteni nem fogok, engem elhordhatsz mindenféle utolsó ribinek, bunkónak, hazudósnak, flegmának, beképzeltnek, nyomoréknak, hülyének, mindennek. De a szerelmemet nem bánthatod! És kvára nem érdekel, ha emiatt most szánalmasnak tartasz, én nem tartom magam annak, de nem tűröm el, hogy így beszélj róla! Most velem van bajod, vagy vele? Mivel vele nem beszéltél, velem meg igen, valószínű, hogy velem. Tessék, itt vagyok, hagyom magam, hordj el mindennek, nem tud érdekelni. De Neymarra egy rossz szót se, mert nem tehet semmiről!
Neymar brazil? You don't say? :D Hogy ismerheted jobban nálam azt a kis nyikhaj cigót... bocsánat, szenes képű brazilt, ha még egy nyamvadt autogramot sem kértél tőle? :D Attól, hogy belájkolod néhány félpucér fotóját Fészen, még nem fogod jobban ismerni sem nálam, sem a sok ezer tininél, akik ugyanúgy O-ra kerekítik a szájukat, és nedvesednek alul, amikor lájkot nyomnak egy brazil gilisztafelsőtestre.
Még most nézem, hogy milyen "szerelmedről" beszélsz totál magasztalva, s anyaként védelmezve az illetőt. Azt hittem, valami sanszos hapsi került képbe alig röpke néhány óra alatt, amíg mi itt vesézgettük egymást, de látom, még mindig Neymarról csicseregsz. Jaaa, hogy te ilyen szupersztárba örökkön "szerelmes", az elérhetetlen személyek után sóvárgó kislány vagy? Ezt a fajtát is ismerem, kibírhatatlanok. Még eleinte nőnek gondoltalak tizenéves létedre a megnyilvánulásaid alapján, de ezzel a legutolsó maszlaggal azt hiszem finitó ezt az egész vita. Kislányokra általában rá szoktam hagyni az "igazukat". Na szevasz tavasz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!