Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan az előítéletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan az előítéletek miatt nem lesz soha barátom?

Figyelt kérdés

Akkor sorolom:

- genetikailag vékony vagyok (de edzek, viszont sosem lesz belőlem Michelle Lewin...)

- néha szoktam szolizni, de alapból kreol bőröm van

- anyum műkörmös, így bár műkörmöm nincs, mindig ki van festve

- Imádom a szoknyákat, legszívesebben télen-nyáron azokban járnék (igen, rövideket is hordok), és vásárolni is nagyon szeretek

- Minden reggel sminkelek (halvány bronzos szemhéjpúder szájfénnyel vagy tus valami élénk rúzzsal)

Az emberek egy ilyen lányt egyből hülye 3,14csának nézik, meg beképzelt plázabarbienak, pedig én nem ilyen vagyok. Belsőleg sajnos nagyon félénk, csendes, visszahúzódó vagyok, még sosem volt barátom (tehát csók se, meg "egyebek" sem), egyik hobbim az olvasás és az írás, és bár a sulis tanulást utálom, a nyelvtanulás az egyik kedvenc tevékenységem. Ja, és mielőtt valaki ezzel jönne: Egyáltalán nem a pénzes, 10/10-es fiúkat keresem.

2015. márc. 24. 14:53
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
ha küldenél egy képet könnyebb lenne megmondani
2015. márc. 24. 15:09
 12/35 anonim ***** válasza:
39%
Most nem azért de 3,14 != π -vel.
2015. márc. 24. 15:10
 13/35 Interferencia ***** válasza:
12: Szerintem ebben az esetben nem okoz nagy hibát ez a közelítés.
2015. márc. 24. 15:13
 14/35 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lesz ne agyalj ilyen hülyeségeken.
2015. márc. 24. 15:17
 15/35 anonim ***** válasza:
Nekem csak a világos bőrű-hajú-szemű lányok jönnek be, de attól még lehetsz szép mások szemében.
2015. márc. 24. 15:21
 16/35 anonim ***** válasza:
Az elvárásaidtól függ a legjobban a dolog.Meg hogy lépsz-e is bármit az adott srác irányába mondjuk,aki tetszik vagy csak bambán várod,hogy az öledbe hulljon...
2015. márc. 24. 15:30
 17/35 anonim ***** válasza:
Sokan nem szeretik a túl sminkelt, szolis, festett körmű csajokat. Amúgy hány éves vagy? Mert ha 15, akkor még ráérsz, bár pár even belül a bőröd tropa lesz a szolitól meg a sminktől, de ha már 25, akkor a hozzáállásodon kéne változtatni.
2015. márc. 24. 15:40
 18/35 Bence_ ***** válasza:

Szerinted ezt a részt hány férfi tudja értelmezni?

"Minden reggel sminkelek (halvány bronzos szemhéjpúder szájfénnyel vagy tus valami élénk rúzzsal)"

2015. márc. 24. 15:50
 19/35 A kérdező kommentje:

Képet nem teszek ki.

#6: De nem vagyok se agyonszolizva, se túlsminkelve. Ennyi smink egyáltalán nem túlzás, és tudom, hogy kell sminkelni, nem idétlenül csinálom. Nyáron meg nekem ez a természetes bőrszínem, ami télen a szolis. Nem járok sokat, ennyi is elég nekem, mert hamar megfogja a bőrömet.

#7: Ja, azt lehagytam a leírásból, hogy önbizalomhiányos vagyok. Bocs.

#8: Nekem semmilyenek, de másoknak olyanok, mint pl. a 7-esé.

#9: Igen, tudom, ezt nagyon utálom is magamban.

#10: Fröcsögj máshol, nem vagyok kíváncsi a nőgyűlölő kommentjeidre, így is mindenhol ezekbe akadok.

#12: Ámen. Ez legyen életem legnagyobb hibája.

#16: Tavaly tetszett egy fiú, de úgy nem mertem lépni, idén év elején viszont szerelmet vallottam neki. Mondanom sem kell, nem kellettem neki. Most nem tetszik senki.

#17: 17 leszek 3 hónap múlva. Mondom, nem vagyok túlsminkelve, a szemhéjpúder alig látszik, a tussal meg csak egy halvány csíkot szoktam húzni a fölső szemhéjaimra. A rúzs meg csak egy termék, nem 500. Ezeken kívül még korrektort (szemem alá) és szempillaspirált használok, alapozót pl nem. A bőrszínem meg nem lenne sokkal világosabb, ha nem szoliznék. De nekem jobban tetszik barnábban, ezért járok néha, nem hinném, hogy ez annyira nagyon ártana neki. A smink meg pláne nem, mivel alapozót nem használok. Esetleg a szemhéjpúder és a korrektor, de amint hazaérek, egyből lemosom, meg ápolom a bőrömet, úgyhogy azok sem fognak gondot okozni.

Amit sokan kérdeztetek, az elvárásaim: nem túl nagyok. Ami minden lánynál (és fiúnál) is ott van, az az, hogy ne legyen csúnya. De nem kell, hogy látszódjon mind a 6 kockája, meg kétszer akkora legyen a bicepsze, mint a feje, bár plusz pont, ha edz, mivel én is, és nekem már valamennyire látszódnak a kockáim. Hajszín, szemszín teljesen mindegy. Belsőleg legyen humoros, őszinte, kedves, aranyos. És egyetlenegy dolog van, ami nekem nagyon fontos, nem járnék olyannal, akire ez nem illik. Szeresse a focit, de ne legyen Realos! Az a legjobb, ha Barcás, de én már azzal is beérem, hogy ne Realos legyen. Bocsi, ha ezek (mármint a focira vonatkozó dolgok) nincsenek meg, akkor nem kell a fiú. Ez azért is fontos nekem, hogy legyen közös témánk, közös érdeklődési körünk, randinak is jó (BL, VB, EB nézés kávézóban pl).

Bocsi, ha hosszú lett.

2015. márc. 24. 15:50
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

Nekem már az is természetellenes hogy télen úgy néz ki egy lány mint nyáron, bőrszínét nézve. Nyáron megértem ha barnább meg nyáron jól is néz ki. De télen ne nézzen ki egy lány se. Szerintem tél meg a hidegebb időszakok, az pont annak az időszaka hogy mindenki kicsit visszafogottabb ilyen szempontból és ez így jó. (nem sértésből mondom)

De amúgy a lényeg annyi hoghya úgy nézel ki mint azok a fajta lányok mint amilyennek hisznek téged, nem fog senkisem úgy rádnézni mint egy visszafogott aranyos, átlagos és természetes külsejű lányra.

Ráadásul az hogy visszahúzódó vagy és csendes viszon úgy nézel ki mint azok akik pont ennek az ellentéte az furcsa lehet sok ember számára. Mert aki azokat a lányokat szereti akik hasonlóan néznek ki mint te (sminkelés, divat stb szempontjából) azok nem téged fognak kiszemelni mert csöndes vagy. Mint ahogy azok a lányok közül sem fogják a hangosabb és közvetlenebb fajtákat előnybe helyezni, akik visszafogottnak és csendesnek néznek ki, hogyha ők pont a csendes fajtát szeretik.

Szóval összegezve talán amiatt lehet hogy a belsőd és a külsőd nincs igazán összhangban és ez zavaró lehet. Vagy csak szimplán nem kerültél még olyan környezetbe

2015. márc. 24. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!