Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan az előítéletek miatt nem lesz soha barátom?
Akkor sorolom:
- genetikailag vékony vagyok (de edzek, viszont sosem lesz belőlem Michelle Lewin...)
- néha szoktam szolizni, de alapból kreol bőröm van
- anyum műkörmös, így bár műkörmöm nincs, mindig ki van festve
- Imádom a szoknyákat, legszívesebben télen-nyáron azokban járnék (igen, rövideket is hordok), és vásárolni is nagyon szeretek
- Minden reggel sminkelek (halvány bronzos szemhéjpúder szájfénnyel vagy tus valami élénk rúzzsal)
Az emberek egy ilyen lányt egyből hülye 3,14csának nézik, meg beképzelt plázabarbienak, pedig én nem ilyen vagyok. Belsőleg sajnos nagyon félénk, csendes, visszahúzódó vagyok, még sosem volt barátom (tehát csók se, meg "egyebek" sem), egyik hobbim az olvasás és az írás, és bár a sulis tanulást utálom, a nyelvtanulás az egyik kedvenc tevékenységem. Ja, és mielőtt valaki ezzel jönne: Egyáltalán nem a pénzes, 10/10-es fiúkat keresem.
Kellehür: El nem tudom mondani, mennyire irritálsz a folyamatos általánosításoddal és fröcsögéseddel. Először is, nem vagyok szép. Másodszor meg fentebb írtam, hogy félénk vagyok, ebből következik, hogy nincs sok barátnőm. És ezt annyira gyűlölöm magamban. Mi az, hogy "jártok-keltek"? Úgy érted, "vonolunk a folyosón"? El vagy tévedve, távol álljon tőlem az efféle tevékenység. Különben sem szoktam kimenne a folyosóra szünetekben. A barátnőim meg (akikből egyébként nincs sok), ahogyan én sem, pont nem olyanok, mint amiket te a nyomi filmekből elképzelsz. Ők amúgy is csak belsőleg hasonlítanak rám, külsőleg egyáltalán nem ilyenek. Fiúsak, nem sminkelnek, stb. De mielőtt félreértenéd, ez nekem nem baj, csak megint nem jött össze az általánosítás. És mégis mit gondolsz, miről hazudtam? Mi az, ami olyan nagyon hihetetlen lenne?
Ui.: Nem hiszem el, hogy 55%-os vagy... Áruld már el, hogy nem pontoztak még le 0-ra?
#22:
Egy. Vicces, ha néhány hozzászólás alapján ennyire tengermély dühöt, ellenszenvet, indulatot váltok ki belőled, ne tudd meg, milyen jókat szoktam szórakozni, amikor totál kiakadtok egy-egy véleményalkotásomon, s olyankor majdhogynem szinte az édesаnyámat nem emlegetitek, bár már erre is volt példa, bezzeg az érdekérvényesítés egyik nőnek sem igazán megy, azt már megfigyeltem. Nos, azzal, hogy ekkora szаrházi vagyok sokatok állítása szerint, a nők sajnos még faék egyszerűségű, bugyuta, hazudozó érdekemberek maradnak, úgyszólván mit sem változtat a tényeken, hogy nekem támadtok.
Kettő. Nem vagy szép? Tudod, olyan nőktől hallottam már ezt az elégedetlenséget, akik lazán kenterbe verték volna az összes létező modellt a külsőségük, az arcuk, a tekintetük, a testük stb. stb. alapján. Úgyhogy nekem ne rizsázd be, hogy valami utolsó bányarémként pakoltad ki a kérdésed.
Három. Ahhoz képest, hogy állításod szerint félénk, visszahúzódó, tartózkodó nőszemély vagy, meglepően nőies agresszióval reagáltál. Hm, kicsit mintha a megtévesztés, de minimum a hülyének nézés illatát érezném a levegőben...
Négy. Nem a "nyomi filmekből" értesülök a nők mocskosságairól, mivel a mozivásznon és/vagy a tévében leginkább a férfit szeretik az idióta szerepében feltüntetni, lásd: Jim szerint a világ, Két pasi meg egy kicsi stb.
Öt. Mi a hihetetlen? Jellemrajzot állítasz nekem ide magadról, vékony testalkat, s annak karbantartása, Michelle Lewin felemlegetése (gondolom elsősorban a nagy dudái miatt muszáj, aminek köze sincs ahhoz, hogy edzel), barnás bőrszín, ami ugyebár nem annyira taszító, műkörömépítéssel foglalkozó családtag, miniszoknya-mánia, shoppingolásra való erős hajlam, reggeli szépítkezés, sminkelés, és a többi, de a legfontosabb, hogy magában a kérdésben megemlíted az "előítélet" szót, azaz szerinted amiatt nem lesz párod, mert jól nézel ki, és nem mernek közeledni feléd, mert mindenki csak egy kimeszelt fruskát lát benned, tehát te magad is leírtad, ellenben behazudod talán ösztönösen (vagy önsajnálatból anélkül), hogy nem vagy szép, egyszóval kutya legyek, ha nem arra asszociálok, hogy egy kis hetyke plázacicaba vagy.
Hat. 88%-ról kezdtem, aztán a hozzád hasonlóknak nemigazán feküdt a nyers modorom, hát nem is tudom, hogy ennek fejében sajnáljam-e a hanyatló arányomat, vagy sem. :D
Egy. "a nők sajnos még faék egyszerűségű, bugyuta, hazudozó érdekemberek maradnak" Az összes. Igen, úgy kell azt. Általánosítani, mert miért is ne. És csakis a nőkben lehet a hiba, isten ments, hogy saját magadban keresd.
Kettő. Nem "berizsázom", hanem így gondolom. Én nagyon nem hinném, hogy szép lennék, sőt. Ha azt mondtam volna, hogy az vagyok, akkor meg az lenne a problémád... de nem vagyok.
Három. Tudod, lehet, hogy ez nem éppen egy pozitív tulajdonság, de a neten mindenki bátrabb. Én is, ez van. Semmiféle hülyének nézésről nincs szó, vagy szerinted én abban lelem örömömet, hogy feljövök a gyakorira és random idegen embereknek hazudozom?? :D Ennyire még az én életem sem szánalmas. :D
Négy. Nem láttam azokat a filmeket.
Öt. Michelle-nek sosem figyeltem meg a melleit. Soha, egészen idáig. Szerinted ha egy fitneszmodellt írok példának az edzéshez, akkor mégis milyére gondolok? A szemeire? :D Annyira hülye nem lehetsz, hogy nem érted. (De, sajnos lehetsz.) "szerinted amiatt nem lesz párod, mert jól nézel ki, és nem mernek közeledni feléd, mert mindenki csak egy kimeszelt fruskát lát benned, tehát te magad is leírtad, ellenben behazudod talán ösztönösen (vagy önsajnálatból anélkül), hogy nem vagy szép, egyszóval kutya legyek, ha nem arra asszociálok, hogy egy kis hetyke plázacicaba vagy. " Nem, szerintem nem amiatt nem lesz párom, mert "jól néznék ki", hiszen mint már írtam, nem nézek ki jól. És nem azért kéne a plázacicára asszociálni, mert valaki szép, hanem azokért a tevékenységekért, amiket én szeretek (sminkelni, vásárolni, stb.) És nem nem mernének közeledni, hanem nem akarnak. "ellenben behazudod talán ösztönösen (vagy önsajnálatból anélkül), hogy nem vagy szép" Hányszor írjam még le, hogy nem hazudok (az önsajnálattól rosszul vagyok, ha nem lennél ilyen sötét, akkor nem írnám le ide se), hanem komolyan nem vagyok szép!? Ennyire furcsa, hogy nem minden lány beképzelt? "egyszóval kutya legyek, ha nem arra asszociálok, hogy egy kis hetyke plázacicaba vagy." Pedig képzeld, nem vagyok az, mivel az a belső miatt van, én meg belülről nem olyan vagyok. Nem vagyok se bunkó, másokat megszégyenítő, se beképzelt (ez nagyon távol áll tőlem, de neked nem lehet elmondani, mert biztos hazudok... mert minden nő hazudok. Minden.), se felszínes, se nyafogós, lehet velem értelmesen beszélgetni. Még soha senki nem mondott rám ilyet, és miért? Mert nem igaz.
88-ről 55-re és még mindig csak a nőkben van a hiba? No comment. El kéne gondolkodni, hogy talán nem mindenről csak a csúnya gonosz nők tehetnek.
Azért nem muszáj ám stílust plagizálni, egy, kettő, három, ágyin, dvá, tri...
Bizony az összes, amiből alig akad elvétve néhány kivétel. Viszont ez is különös, minden nő különlegesnek, különbnek, kivételnek tartja magát, pedig mindegyikőtök pontosan ugyanúgy gondolkodik. Erre szokás is azt mondani, hogy minden nő (értsd: női nemi szerv) tök egyforma, csupán a körítés más.
Legalább magadnak ne hazudj, hogy rusnya vagy. Nem értem, minek kell ez a színjáték. Akinek nincs helyén az önértékelése, az nem húz miniszoknyát (gondolom extra feltét a magassarkú és egyéb cicomás kellékek), nem jár vásárolgatni. Ha azt írtad volna, hogy szép vagy, elintéztelek volna nagyjából egy "jól van, beteg kislány, szevasz tavasz", így viszont még terjedelmesebb a probléma. :D
Mit vagy úgy fennakadva a hazudozás megvádolásával? Sehol sem írtam ilyet, amikor te már vagy ötvenedjére felhánytorgattad, akkor már persze, hogy megjegyeztem. :D A ferdítéseidet, a szépítéseidet, az önsajnáltatásaidat nem hiszem el, hiszen már ellent is mondtál magadnak a miniszoknyás, vásárolgatós önvallomásoddal.
Ti önbizalom-hiányos vékony nők akkor miért nem utaltok valami lapos, a ti testi adottságaitokhoz hasonló sziluettre? Annyira bírom, amikor például egy kis mellű nő belinkel egy hatalmas természetes tőgyekkel rendelkező modellt, majd beírja alá: "sosem leszek ilyen". Hát nem, tényleg nem. :D Egyébként is ki követeli meg, hogy neked valami szupermodellnek kell lenned? Dobni akarsz még néhány lapáttal a sztereotípiákra? :D A "hülye" és a "sötét" megbillogozást pedig köszönöm, ezt tőled méltatásnak veszem, kis harci macska.
Tök mindegy egyébként, hogy milyen a belsőd, legelsőre akkor is a plázaribiség jön le. De fordítsunk most egyet a lapon: ki vagy akadva, hogy a sztereotípiák miatt minden férfi kerül, ok. Na akkor képzeld el ugyanezt férfiban a rusnyaság kombinációjával. Egy nőnek sem jutna eszébe megismerni egy rondább srácot, hiszen ti, nők a külső alapján statuáltok ítéletet mindenki fölött. :D Eszetek ágába sem jut egyikőtöknek sem, hogy "hú basszus, lehet kicsit jobban meg kéne ismerne azt a srácot, mert rosszat sosem hallottam róla, és lehet, hogy ő lenne az én félistenem, de ha csak haverok lennénk is szereznék egy nagyon jó ismerőst". Neeem! Mit is csináltok ti? Kilométerekre kerülitek, mert csúnya, ronda, fújtok, köpködtök rá, mint valami veszett vad, csak aztán akkor szoktatok koppanni, amikor a "csúnyarondarusnya" sráccal kézen fogva egy helyes lány sétál el mellettetek. Ismerem a női logika ezen részét, ilyenkor játsszátok a sértődöttet, meg bánkódtok ezerrel, hogy talán életetek lehetőségét szalajtottátok el. No problemo, 30-35 éves korotokig várhatjátok a herceget, utána sajnos már fonnyadásra van ítélve a testetek, szépségetek megfakul, és nemhogy az átlagsrácoknak, de még a kutyának sem fogtok kelleni. :D
Sírdogálsz itt, hogy nincs szerencséd a hapsikkal, aztán ki tudja, lehet csomóan rólad ábrándoznak, csak te nem veszel tudomást senkiről, vagyis de, tudomást veszel a legjobbakról, a többi meg le van szarva.
Persze, te nem vagy sem beképzelt, sem bunkó, sem flegma, semmi. Frissen, ma este született ártatlan bárányka vagy. Szóval nemhogy csak beképzeltek, hanem önzőek, flegmák, lenézőek vagytok mindenkivel, aki nem fúj veletek egy követ, s egy kanál vízben meg tudnátok fojtani, pont úgy, ahogy te is engem, hiszen irritállak. Úgyhogy leszek én az első, aki téged lebunkóz.
88-ról 55-re, bizony. Olykor fáj ám az igazság, és könnyebb egy piros mancsot nyomni hirtelen felindulásból, mint egy kicsit belegondolni, hogy - idézlek - ennek a "hülye sötét" alaknak vajon tényleg igaza lehet? Vannak elvek, vannak olyan koncepciók, vannak olyan elvek, amiket senki miatt nem szabad soha feladni, mert akkor fogunk hatalmasat égni, akkor forgatjátok meg a kést a hátunkban, amikor a legkevésbé számítunk rá. Ez a nagy büdös valóság!
Ja és még valami, amit kihagytam:
"Neeem! Mit is csináltok ti? Kilométerekre kerülitek, mert csúnya, ronda, fújtok, köpködtök rá, mint valami veszett vad, csak aztán akkor szoktatok koppanni, amikor a "csúnyarondarusnya" sráccal kézen fogva egy helyes lány sétál el mellettetek..."
Kiegészíteném ezzel:
Mi, férfiak alapból már akkor belenyugszunk, amikor egy bombanőt meglátunk, hogy na ennél a csajnál nulla esélyünk, és később sem durrogunk, ha összeáll a leányzó valami mediterrán típusú alfahímmel. Plusz súlyosbítja az esetet számtalan esetben, ha a nő még intelligens is. Alap, hogy rengeteg férfi azonnal behúzza a kéziféket, és megálljt parancsol magának. Miért? Nő intelligencia megléte = a férfi magasabb nívó intelligenciájának megkövetelése. És mivel nagyon sok férfi még miniszterelnöki pozícióban sem lenne elégedett önmagával, gondolod, hogy teperni fog egy főnyereményért? :D Tipikus példa, amikor egy férfi önmaga teljesítményével sosem elégedett, például a programozók. Én még nem hallottam olyan informatikust, programozót, aki profinak tartotta volna magát, mert mindig tanul valami újat, mindig tudja fejleszteni egyre magasabb szintre önmagát, de akkor sem lesz belőle soha profi, de továbbmegyek, tökéletes férfi sem, mert egy programozó nem feltétlenül fogja tudni megszerelni a kocsiját, vagy egy hegesztő sem fog tudni érvényesülni a tőzsdén. Ergo mi magunk, férfiak beismerjük, hogy egyetlen tökéletes férfi sincs, mert nem létezik, de ti a kis buta agyatokban mégis őt képzelitek el, őt várjátok, őt akarjátok. No comment! :D
Úristen, most komolyan itt fogunk veszekedni? -.-
"Bizony az összes, amiből alig akad elvétve néhány kivétel. Viszont ez is különös, minden nő különlegesnek, különbnek, kivételnek tartja magát, pedig mindegyikőtök pontosan ugyanúgy gondolkodik. Erre szokás is azt mondani, hogy minden nő (értsd: női nemi szerv) tök egyforma, csupán a körítés más. "
Látom, megint megy az általánosítás, bravó. Erre már nem tudok mit mondani. Akkor hidd azt, hogy MINDEN nő egyforma, a te bajod, ha nem látod be, hogy ez nem így van. Én ezzel nem tudok mit kezdeni.
"Legalább magadnak ne hazudj, hogy rusnya vagy"
Erre írtam, hogy azt hiszed, hogy hazudok. Úgysem fogod megérteni, csak a billentyűzetemet koptatom, de azért leírom mégegyszer: csúnya vagyok. Nem sajnáltatom magam. Nem hazudok senkinek, magamnak meg pláne nem.
"nem húz miniszoknyát (gondolom extra feltét a magassarkú és egyéb cicomás kellékek)"
Nem azt a nagyon minit hordom, hanem combközépig érőt. Extra minit fel nem vennék, ahogyan magassarkút sem. Gyűlölöm a magassarkút. Olyan rondán áll, legszívesebben lehánynám a magassarkús tükörképemet, még magasabb vagyok benne, meg még vékonyabb, úgy nézek ki, mint egy... mindegy, undorító vagyok magassarkúban. És ezt megintcsak nem írnám le magamtól csak úgy, ha nem kényszerítenél rá (ergo nem sajnáltatom magam). "nem jár vásárolgatni". Na ezt nem értem, hogy jön ide. Azért, mert valakinek nincs önbizalma, nem jár vásárolni? Wut? Már mért ne járhatna?
"Mit vagy úgy fennakadva a hazudozás megvádolásával?"
Fentebb leírtam.
"Annyira bírom, amikor például egy kis mellű nő belinkel egy hatalmas természetes tőgyekkel rendelkező modellt, majd beírja alá: "sosem leszek ilyen". Hát nem, tényleg nem. :D Egyébként is ki követeli meg, hogy neked valami szupermodellnek kell lenned?"
Most komolyan ezen vagy fennakadva? Nem a melleire gondoltam, hiszen egyértelmű, hogy plasztika előtt nem fogok úgy kinézni. Ő volt az első fitnessmodell, aki eszembe jutott, ennyi. De én komolyan nem értem, hogy mi ebben a probléma. Azt hittem egyértelmű, hogy ha edzésről van szó, akkor nem a melleiről beszélek...
"A "hülye" és a "sötét" megbillogozást pedig köszönöm"
Nagyon szívesen, rászolgáltál.
"Egy nőnek sem jutna eszébe megismerni egy rondább srácot, hiszen ti, nők a külső alapján statuáltok ítéletet mindenki fölött."
Általánosítás. Általánosítás mindenhol. Tudom, valamelyik válaszomban én írtam, hogy ne legyen csúnya, azt nyilván egy idegenre értettem, aki esetleg megfog (mármint nem úgy... hanem "elkezdek érzelmeket táplálni iránta". Na ez jó hülye megfogalmazás volt, de remélem érted a lényegét). De ez mindenkivel így van, kár tagadni. Első látásra mindenkit a helyesebbek/szebbek fognak meg, de legalábbis az átlagosak. Viszont ha ismerek valakit, akinek nagyon tetszik a belseje, akkor hidd el, nem a külső fog dönteni. De ezt már rengeteg lány leírta neked, csak nem vagy képes felfogni a szűk látóköröddel.
"de ha csak haverok lennénk is szereznék egy nagyon jó ismerőst"
Ez sem jött össze. Van egy fiú az osztályban, aki nem tetszik külsőre, de normálisnak tűnik. Tökre örülnék neki, ha összebarátkoznánk és jóban lennénk. Csak amilyen nyomorék vagyok (értsd: félénk, amit írtam), nem merek nyitni felé még baráti céllal sem.
"Kilométerekre kerülitek, mert csúnya, ronda, fújtok, köpködtök rá, mint valami veszett vad"
Hát te nem vagy normális komolyan. Soha a büdös életben nem csináltam ilyet és a barátnőm, közeli ismerőseim sem. Nem tűnik föl, hogy ezt csak bemesélitek magatoknak? Hogy csak nagyon kevés lány van, aki ténylegesen ezt csinálja? Azok meg olyanok is...
" No problemo, 30-35 éves korotokig várhatjátok a herceget, utána sajnos már fonnyadásra van ítélve a testetek, szépségetek megfakul, és nemhogy az átlagsrácoknak, de még a kutyának sem fogtok kelleni."
Anyum 45 éves, látszódnak a kockák a hasán, a bicepsze is tök szép, egy csomó vele egykorú férfi odavan érte. Látod, ez sem jött össze.
"Sírdogálsz itt, hogy nincs szerencséd a hapsikkal, aztán ki tudja, lehet csomóan rólad ábrándoznak, csak te nem veszel tudomást senkiről, vagyis de, tudomást veszel a legjobbakról, a többi meg le van szarva."
Hidd el, csak azért, mert valaki nőnemű még nem jelenti azt automatikusan, hogy mindenki odavan érte... Elhiheted, senki nem ábrándozik rólam. Nálam sokkal szebb és normálisabb belsővel rendelkező lányok vannak a suliban. A mondat másik vége meg a halálom. Mégis honnan a francból szeditek ezt a marhaságot? Hogy "tudomást veszel a legjobbakról, a többi meg le van szarva. " Nem, nincs leszarva senki, de minek foglalkozzak olyanokkal, akik 1: Nem mozgat meg bennem semmit. Ezzel nem tudok mit kezdeni, ha érzek iránta semmit, akkor ez van. 2: Van barátnője. Az osztályban egy csomó fiúnak van barátnője. 3: Tudom, hogy én sem tetszem neki. Akkor meg? Mint már írtam valahol, tavaly volt egy srác, aki tetszett. Számomra akkor ő volt a "legjobb" (komolyan fogalmam sincs, mi tetszett benne... de tudom, csak már nem érdekel). Ő tetszett, őt szerettem, róla ábrándoztam, persze, hogy nem néztem másra. Ha valakit szeretek, akkor nekem csak ő kell, és szerintem ez a normális.
"Persze, te nem vagy sem beképzelt, sem bunkó, sem flegma, semmi. Frissen, ma este született ártatlan bárányka vagy. "
Én ezt nem mondtam (az utóbbit). Természetesen nagyon sok rossz tulajdonságom van, mint bárki másnak. De azt kikérem magamnak, hogy beképzelt lennék. Ez az, ami a legeslegtávolabb áll tőlem.
"Szóval nemhogy csak beképzeltek, hanem önzőek, flegmák, lenézőek vagytok mindenkivel"
Hellószia általánosítás.
"hiszen irritállak"
Na látod, ezzel egyetértek.
Szóval még mindig nem látod be, hogy nem csak a nőkben van a hiba. Mondjuk nem is tudom, mire számítottam. Veled teljesen felesleges vitázni, úgysem fogsz erre soha rájönni.
#27: Nem kell Barcásnak lennie, csak ne legyen Realos. És igen, ez nálam egy fontos szempont. Már csak azért is, hogy ne vesszünk össze minden Clasiconál. 'Cuz Barcelona is my life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!