Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvállaljam a szexualitásomat az új suliban?
Semmiképpen sem, az emberek előítéletesek,gonoszak és szeretnek más magán életében turkálni.
Biztos lehetsz benne ha comming-olsz nagyon sokan fognak veled baxakodni.Bár előttem írták ha nagyon lányos viselkedésű vagy akkor nehezebb.Én férfias meleg vagyok és soha nem mondtam el senkinek sem főleg nem suliba,hisz tudtam ,h hatalmas támadási felületet biztosítanék ezzel a potenciális ellenfeleimnek,rossz akaróimnak azoknak akik már rám nézésről sem kedveltek valamiért.Volt rá példa ,h 3,4 srác rám szált és hetekig én lettem a kiszemelt.Már túllőtt a célon és ami enyhe,vicces csipkelődésnek indult eléggé elfajult.Rá érzett mert tényleg ratyi vagyok.De egyik rossz napomon amikor többször figyelmeztettem ,h ne idegeljen,nem értett a szóból így a fél suli előtt szarr@ vertem az előtérben.Így vissza gondolva bűntudatom van,de akkor fantasztikus érzés volt.Többet nem csinálta.Engem meg hajszálon múlt ,h kirúgnak.
Én mindig elcsodálkozom azokon a melegeken akik nyíltan felmerik vállalni a sok köpködés és megvetés,beszólogatás mellett.Én nem tudnám felvállalni mert nagyon gyenge idegzetű vagyok és hamar végzetes,erőszakos hibát követnék el ha igazán felidegesítenének.Akkor se mond el senkinek sem ha már azt hiszed ,h közel került hozzád.Az emberek megbízhatatlanok 99%-ban nem tudják tartani a szájukat láthatod előző sulid.Még ha nem is ártani akarnak akkor is kifecsegnek ezt azt.
Én pár év alatt elég erős falakat állítottam fel és nem engedek be senkit.Nem engedek közel magamhoz senkit sem zárkózott vagyok ha a magán életemről van szó.
nem élek burokban, de amikor én voltam gimis, nálunk ez nem volt tlma, vagy engem kihagytak belőle :)
pedig népszerű gyerek voltam, és mindeki szeretett, igaz én is őket :)
abban az időben azonban, hogy egy-két srác is tetszik, hát elő nem mertem volna állni ilyennel
ma már sokkal könnyebbnek látom, a társadalom sokkal toleránsabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!