Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvállaljam a szexualitásomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljam a szexualitásomat az új suliban?

Figyelt kérdés
A kérdés fenn magát adja. :D Meleg vagyok, és ezt a mostani iskolámban sok ember tudja, és szerelmes is vagyok egy (hetero) fiúba, akin örülök, hogy végre túlléphetek. Van lehetőségem tiszta lapra, szerintetek az új sulimban már nyíltan vállaljam? :) Negatív válaszokat légyszives most ne, a többi válaszért pedig előre is köszi! :D

2015. márc. 23. 22:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9... :D 15 vagyok. Technikailag már 10. Lennék de 2 nyelvi évem is lesz.
2015. márc. 24. 15:54
 12/27 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok, és akkor szerintem sem kell annyira hangoztatni,bár már írtad,hogy nem is szeretnéd kikürtölni a világnak:D Szerintem csak akkor mondd el, ha tényleg szert teszel egy olyan barátra, akiben 100% ban megbízol
2015. márc. 24. 17:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát ebben a suliban jóformán mindenki tudja... Igazbár nem saját szándékból.. Ez is bizonyítja, hogy nem létezik az a bizonyos 100%-os barát.. :D Bár bajom az nem lett belőle, csak ezért kérdeztem. :)
2015. márc. 24. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd el, ha kérdeznek, nekem is ez a technikám.
2015. márc. 25. 01:08
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak olyannak mondd el, akiben megbizol. Mi, a gimiben nem bantottuk azt, aki meleg volt, de azert eleg furcsan neztunk ra, es kerultuk is. Ez fokent abbol eredt, hogy idegen volt nekunk az o vilaga, es az is, hogy ezt o ugy fogta fel, hogy mindenkinek tudnia kell. En speciel pont eleg feminin hatast keltek, lanyokat megszegyenito modon ugyelek a kinezetemre, es az oltozkodesemre, fulbevalokat hordok stb., de ennek ellenere 21 evesen meg mindig hasonloan allok ezzel a temaval. Hangsulyozom, nem vagyok homofob, csupan idegen ez nekem/nekunk. Meg a foiskolan is, ha lehet inkabb nem beszelgetunk a meleg sracokkal. Azokkal a melegekkel, akik nem akarjak mindenaron reklamozni, hogy homokosok, azokkal semmi problemam nincsen. Meg akkor is a baratja maradnek egy sracnak, ha utolag mondana el, hogy o az. Sot talan meg nyitottabban tudnek allni a temahoz. De mind1, ez az en sztorim. Ha olyan srac vagy, akirol egybol leveheto hogy meleg, akkor oszinte, komoly, es sok fiubaratra ne nagyon szamits, fokent a gimiben, de sztem mashol is igy van. Ez kulfoldon talan kicsit maskeppen mukodik. Sztem inkabb ilyenkor tobb lesz a lanybaratod. De, te biztos, hogy kitapasztaltad mar ezt.
2015. márc. 25. 03:18
 16/27 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem, az emberek előítéletesek,gonoszak és szeretnek más magán életében turkálni.

Biztos lehetsz benne ha comming-olsz nagyon sokan fognak veled baxakodni.Bár előttem írták ha nagyon lányos viselkedésű vagy akkor nehezebb.Én férfias meleg vagyok és soha nem mondtam el senkinek sem főleg nem suliba,hisz tudtam ,h hatalmas támadási felületet biztosítanék ezzel a potenciális ellenfeleimnek,rossz akaróimnak azoknak akik már rám nézésről sem kedveltek valamiért.Volt rá példa ,h 3,4 srác rám szált és hetekig én lettem a kiszemelt.Már túllőtt a célon és ami enyhe,vicces csipkelődésnek indult eléggé elfajult.Rá érzett mert tényleg ratyi vagyok.De egyik rossz napomon amikor többször figyelmeztettem ,h ne idegeljen,nem értett a szóból így a fél suli előtt szarr@ vertem az előtérben.Így vissza gondolva bűntudatom van,de akkor fantasztikus érzés volt.Többet nem csinálta.Engem meg hajszálon múlt ,h kirúgnak.

Én mindig elcsodálkozom azokon a melegeken akik nyíltan felmerik vállalni a sok köpködés és megvetés,beszólogatás mellett.Én nem tudnám felvállalni mert nagyon gyenge idegzetű vagyok és hamar végzetes,erőszakos hibát követnék el ha igazán felidegesítenének.Akkor se mond el senkinek sem ha már azt hiszed ,h közel került hozzád.Az emberek megbízhatatlanok 99%-ban nem tudják tartani a szájukat láthatod előző sulid.Még ha nem is ártani akarnak akkor is kifecsegnek ezt azt.

Én pár év alatt elég erős falakat állítottam fel és nem engedek be senkit.Nem engedek közel magamhoz senkit sem zárkózott vagyok ha a magán életemről van szó.

2015. márc. 25. 03:49
 17/27 A kérdező kommentje:
Huh, eléggé megoszlik a vélemény... :/ Hát tapasztalataim alapján csak erősebb barátságaim lettek a bizalom miatt, gonosz senki sem volt velem. Utolsó válaszoló: Honnan veszed mindezt, ha meg sem próbáltad valakinek elmondani, kipróbálni milyen kilépni ebből az ominózus burokból.. :D Hát kissé tanácstalan lettem, de szerintem nagy csetepaté nélkül elmondom azoknak, akik rákérdeznek... :) Bár vannak kínos helyzetek amikor talán kénytelen lennék.
2015. márc. 25. 18:10
 18/27 anonim ***** válasza:

nem élek burokban, de amikor én voltam gimis, nálunk ez nem volt tlma, vagy engem kihagytak belőle :)

pedig népszerű gyerek voltam, és mindeki szeretett, igaz én is őket :)

abban az időben azonban, hogy egy-két srác is tetszik, hát elő nem mertem volna állni ilyennel

ma már sokkal könnyebbnek látom, a társadalom sokkal toleránsabb

2015. márc. 25. 18:17
 19/27 anonim ***** válasza:
hm... 15 évesnek lenni jó dolog, én is szivesen lennék megint annyi :D
2015. márc. 25. 18:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek, én sem vagyok híve a felnövésnek, de hát mit lehet tenni.. Élvezem amíg van rá lehetőségem :D Egyébként én a népszerűségem nagyobb részét a jelenlegi iskolámban pontosan a felvállalás után kaptam, bár ez nem túl meglepő. Sokkal több barátom lett, csak nem tudom, hogy az új helyen ezt ugyanúgy megtegyem e. Végül is miért ne...
2015. márc. 25. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!