Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvállaljam a szüleim előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljam a szüleim előtt, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, de nem merem bemutatni...

Ilyen szempontból elég régimódiak. Nem tagadnának ki, vagy ilyesmi, de biztos, hogy már nem néznének rám ugyan úgy, mint most.

Lehet, hogy inkább titkolóznom kellene, egy év múlva úgyis elköltözöm.

18/L

2013. jan. 21. 00:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Te tudod megéri-e neked. Előbb utóbb úgyis be kéne mutatni a barátnődet otthon, nem? Még ha el is költözöl...
2013. jan. 21. 00:49
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Te ismered csak a szüleid, s Te tudhatod csak az Ő reakciójukat, de, ha mégis elmondanád akkor finoman, burkoltan...Ki a szigorúbb Anyud vagy Apud?
2013. jan. 21. 00:50
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Te tudod,de szerintem igen.

Inkább előbb,mint utóbb.

2013. jan. 21. 00:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Apa biztos nehezebben fogadná. De már így is van egy dolog, ami miatt csalódtak bennem, ezért nem tudom, hogy biztos fokozzam-e még ezt...
2013. jan. 21. 00:54
 5/12 A kérdező kommentje:
De köszi a segítséget. Mindenkinek ment a zöld pacsi. :)
2013. jan. 21. 00:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Most miért pontoztatok le? :o Nem így van? Én legalábbis bemutatnám.
2013. jan. 21. 00:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, biztos az volt, aki írt nekem privibe, hogy ne mondjam el, mert úgy is elköltözök.
2013. jan. 21. 00:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Az en unoka testverem is biszex. Mar 2 eve egyutt vannak. Es amior elmondta a szuleinek egesz jol fogadtak. De ez szulotol is fugg. Szerintem nyugodtan mond el mert elobb vagy utobb ugyis megtudjak.
2013. jan. 21. 01:10
 9/12 anonim ***** válasza:

NE, rólam a család ne tudja, jobb is így

egy ismerős csaj meg bevallottam, arra számított h minden rendben lesz, ilyen téren liberálisak, de nem, azóta emlegetik neki és furán néznek rá 22L

2013. jan. 21. 01:11
 10/12 Relikvia ***** válasza:
Akarmi lessz..a gyerekuk.maradssz s ha nem akarnak.el.vesziteni el fogadnak.oannak.amien vagy
2013. jan. 21. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!