Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "A nőket nem szabad megütni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A nőket nem szabad megütni. " - Miért, a férfiakat igen? A gyerekeket igen?

Figyelt kérdés

Ha a férfiakat meg a gyerekeket sem szabad, miért nem úgy mondjuk, hogy "Embereket nem szabad megütni." Sőt, mondhatnánk élőlényeket is, mert mondjuk egy kutyát sem szabad ütni.

Miért gondolja azt a társadalom, hogy nagyobb bűn nőt ütni, mint férfit? Szerintem férfit/gyereket/kutyát/macskát verni ugyanolyan nagy bűn, mint nőt. Akkor ezt miért emelik ki külön?

Erről mit gondoltok?

https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM&feature=youtu.be

Én simán el tudom képzelni, hogy ez nem kamu. Miért van az, hogyha férfi ver nőt, akkor "gusztustalan szemét állat", de ha nő férfit, akkor csak röhögnek az emberek, vagy oda se figyelnek? Persze, aki férfi, és verekszik, "gusztustalan szemét állat", de aki nőként teszi ezt, az ugyanúgy az.

2015. márc. 23. 19:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Abban azért a palinak is van egy kis szerepe, ha nem meri megvédeni magát...

Akármit mondhat akárki, akkor is mindkét fél tehetne ellene, de aki nem tesz az megjárja, lehet a verekedő fél is meggondolná magát egy szakítás után, nem?

2015. márc. 23. 19:32
 22/36 A kérdező kommentje:

21:

Lehet, hogy azért nem meri megvédeni magát, mert még ô lenne beállítva bûnbaknak, hogy a nô csak hisztizett kicsit, ô meg megverte.

2015. márc. 23. 19:37
 23/36 anonim ***** válasza:
Én nem úgy gondolom, hogy vissza kell ütnie, elég egyet durván rákiabálni, s elhallgat. Vagy hagyd ott, erőszakos embert intsant ott kell hagyni,
2015. márc. 23. 19:39
 24/36 anonim ***** válasza:
Picit már eltértünk a témától, ha akarsz erről beszélgetni privi, vagy skype?
2015. márc. 23. 19:40
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Na és a jól ismert mondásról mit gondolsz, miszerint "az asszony verve jó"?

Ezek szerint senkit nem lehet verni, de a nőket egyenesen kell is?

Csak hogy már az általánosításnál maradjunk.

2015. márc. 23. 19:52
 26/36 anonim ***** válasza:
33%

Ugye-ugye? El lehet ezt röhögni, hogy egy férfi nem mer, vagy nem akar visszaütni. Jaj, de vicces jelenet, röhögjük ki jól a srácokat, akik férfiként viselkednek, és nem állnak le harcolni, pofozkodni az utcán a saját párjával. Hát milyen ciki ez már, igaz? Az emberek 99%-a ezt gondolja.

És egyébként vajon miért nem segített senki a srácnak? Ellenben amikor a férfi bántalmazta a csajszit, azonnal ott teremtődött minimum a nézőközönség fele. Nagyon jól bemutatja a videó, hogy a feminizmus jó munkáját végzi a XXI. században...

2015. márc. 23. 19:53
 27/36 A kérdező kommentje:
25: "Az asszony verve jó." - Ez ugyancsak undorító felfogás. De az is, ha kiröhögik a férfit, hogy egy nô veri.
2015. márc. 23. 20:03
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Már előttem leírták, hogy a gyakori eset az, hogy a férfi az erősebb és ez a mondás a gyakori estre vonatkozik. No és arra is jó, hogy így neveljünk normális férfit a fiúkból az oviban pl: lányokat nem ütünk meg. Amúgy ez a mondás ugyanolyan gyakori, mint az, hogy: a kisebbet, gyengébbet nem bántjuk. Ennyi. Ja, és ez egy régi mondás abból az időből amikor még minden férfi volt katona stb.

Kérdező, ne égesd már magad ilyen szituval: egy világbajnok küzdősportoló nő megver egy kis cingár pasit. Az ilyen sportolók nem verekszenek ok nélkül és nem sok van belőlük, kerüld el őket. :-))

Én minden férfinek azt javasolnám, aki fél a nőktől, hogy menjenek el egy önvédelmi tanfolyamra.

2015. márc. 23. 21:35
 29/36 Scav ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy akár férfi, akár nő a vitapartnerem, ha már csak a testi fölényemmel tudom ráerőszakolni akaratomat (rendszeresen edzek) akkor már régen rossz, akkor bennem a hiba. Vagy nem akarja elfogadni az igazságot, vagy az én "igazságom" hibádzik. De erőszakkal érvényt szerezni már eleve halott dolog. Egy kapcsolatban abból jó már nem lesz. Ugyanez érvényes a pszichológiai terrorra. Persze testi fölényem kihasználom, ha meg kell védenem magam, vagy szeretteimet, azaz passzív fél vagyok. Addig ütök, amíg támad. Nem támad, nem ütök. Egyszerű. Inkább kommunikáljunk, beszéljük meg higgadtan, mint hogy idegesen, fizikai tettlegességig fajulva próbáljunk magunknak érvényt szerezni. Néha kell a fizikai erőszak, de akkor csak úgy, hogy a másik támadt először. Hátráljon meg és ha lenyugodott, akkor üljünk le. Sok idióta azt hiszi, ha üt is egyet, vagy hangosabban ordít, akkor neki jobban van igaza...
2015. márc. 23. 23:01
 30/36 anonim ***** válasza:
Én szoktam verekedni a bátyámmal, de ő nem szokott nyafizni ha ritka alkalmanként én nyerek ..Általában csak elkezd kergetni xD
2015. márc. 24. 03:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!