Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nőket nem szabad megütni. " - Miért, a férfiakat igen? A gyerekeket igen?
Ha a férfiakat meg a gyerekeket sem szabad, miért nem úgy mondjuk, hogy "Embereket nem szabad megütni." Sőt, mondhatnánk élőlényeket is, mert mondjuk egy kutyát sem szabad ütni.
Miért gondolja azt a társadalom, hogy nagyobb bűn nőt ütni, mint férfit? Szerintem férfit/gyereket/kutyát/macskát verni ugyanolyan nagy bűn, mint nőt. Akkor ezt miért emelik ki külön?
Erről mit gondoltok?
https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM&feature=youtu.be
Én simán el tudom képzelni, hogy ez nem kamu. Miért van az, hogyha férfi ver nőt, akkor "gusztustalan szemét állat", de ha nő férfit, akkor csak röhögnek az emberek, vagy oda se figyelnek? Persze, aki férfi, és verekszik, "gusztustalan szemét állat", de aki nőként teszi ezt, az ugyanúgy az.
Abban azért a palinak is van egy kis szerepe, ha nem meri megvédeni magát...
Akármit mondhat akárki, akkor is mindkét fél tehetne ellene, de aki nem tesz az megjárja, lehet a verekedő fél is meggondolná magát egy szakítás után, nem?
21:
Lehet, hogy azért nem meri megvédeni magát, mert még ô lenne beállítva bûnbaknak, hogy a nô csak hisztizett kicsit, ô meg megverte.
Na és a jól ismert mondásról mit gondolsz, miszerint "az asszony verve jó"?
Ezek szerint senkit nem lehet verni, de a nőket egyenesen kell is?
Csak hogy már az általánosításnál maradjunk.
Ugye-ugye? El lehet ezt röhögni, hogy egy férfi nem mer, vagy nem akar visszaütni. Jaj, de vicces jelenet, röhögjük ki jól a srácokat, akik férfiként viselkednek, és nem állnak le harcolni, pofozkodni az utcán a saját párjával. Hát milyen ciki ez már, igaz? Az emberek 99%-a ezt gondolja.
És egyébként vajon miért nem segített senki a srácnak? Ellenben amikor a férfi bántalmazta a csajszit, azonnal ott teremtődött minimum a nézőközönség fele. Nagyon jól bemutatja a videó, hogy a feminizmus jó munkáját végzi a XXI. században...
Már előttem leírták, hogy a gyakori eset az, hogy a férfi az erősebb és ez a mondás a gyakori estre vonatkozik. No és arra is jó, hogy így neveljünk normális férfit a fiúkból az oviban pl: lányokat nem ütünk meg. Amúgy ez a mondás ugyanolyan gyakori, mint az, hogy: a kisebbet, gyengébbet nem bántjuk. Ennyi. Ja, és ez egy régi mondás abból az időből amikor még minden férfi volt katona stb.
Kérdező, ne égesd már magad ilyen szituval: egy világbajnok küzdősportoló nő megver egy kis cingár pasit. Az ilyen sportolók nem verekszenek ok nélkül és nem sok van belőlük, kerüld el őket. :-))
Én minden férfinek azt javasolnám, aki fél a nőktől, hogy menjenek el egy önvédelmi tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!