Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a férfiakat kasztrálnák (kiherélnék) akkor ők is sokkal nyugodtabbak és kevésbé lennének izgágák mint a kan kutyák?
Figyelt kérdés
csak úgy eszembe jutott kíváncsi vagyok ti mit gondoltok2015. márc. 22. 19:33
2/11 anonim válasza:
Szerintem pszichiátriára kerülnénk.
3/11 A kérdező kommentje:
és attól azért még néha lehetne velük szexelni vagy akkor már fel se állna nekik?
2015. márc. 22. 19:35
4/11 anonim válasza:
Mivel felborulna a hormonháztartásunk, rengetegen lennének közülünk depressziósak, öngyilkosak, amit nem neveznék nyugodt állapotnak.
5/11 anonim válasza:
...és az emberiség kihalna 3 generáción belül? :D (A most születők is legkésőbb 90 év múlva, de fiatal orvosok és szolgáltató munkaerő híján inkább 60-70).
Amúgy nem hiszem. Aki agresszív az amúgy is az marad... Golyókkal vagy anélkül.
Aki meg normális azt miért kínoznánk meg a kevés hülye miatt? :D
6/11 A kérdező kommentje:
persze csak elméleti volt a kérdés én szeretem a heréket olyan kis vicces ahogy ott lóg :D
2015. márc. 22. 19:37
7/11 anonim válasza:
Eunuchokról nem hallottatok még? Keressetek rá. Régen az uralkodók szolgáit kiherélték, és elnőiesedtek.
8/11 anonim válasza:
Valószínűleg igen. A szexuális késztetés és az agresszió is a tesztoszteron sokszorosan nagyobb mennyisége miatt erősebb a férfiakban, mint a nőkben. Ha ennek a hormonnak a termelése teljesen leállna, mindkettő minimálisra csökkenne. Ambíció nélküli, lagymatag férfiak lepnék el a világot.
9/11 anonim válasza:
Bolond vagy hogy ilyenen gondolkozol ._. Már csak bele gondolni is rossz.
10/11 Mi közöd Tőle válasza:
Így is sok a lagymatag csávó a világban... Viszont sokakra ráférne szerintem. Nem lenne saját magukkal sem gondjuk, sem a társadalomnak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!