Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha szex közben nem jött az a bizonyos fehér lötty a pasim tökéből?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem a pasimmal. Védekeztünk és úgy tudom akkor is kell jönnie g'cinek, de nem jött... Mit jelentsen ez? Valami baj van a tökével?
16/L
ő: 19/F
2015. márc. 22. 21:08
21/30 A kérdező kommentje:
Megkérhetlek hogy magyarul..?!
2015. márc. 23. 12:40
23/30 anonim válasza:
"Megkérhetlek hogy magyarul..?!" lol :DDD
na jó... kérdező inkább még maradj a masztinál! (azzal is csak csínján! nehogy még kárt tegyél magadban a végén :D)
24/30 A kérdező kommentje:
Bahh masztiztam már rémes volt
2015. márc. 23. 15:48
25/30 anonim válasza:
Nagyon tudatlan vagy,agyilag még kislány.
26/30 A kérdező kommentje:
Hé!!!!!!!!!!!!!!
Hol vannak a kérdésre a rendes válaszok?!!! Ne idegesítsetek!!!
2015. márc. 23. 16:03
27/30 anonim válasza:
És még te idegeskedsz?! Kaptál normális választ,az meg,hogy nem érted,az nem a mi hibánk.Tudod van az a "dolog",hogy Google,csak nézz utána a dolgoknak.Egyébként meg miért nem kérdezed meg a barátodat?
28/30 anonim válasza:
Jobb is, hogy nem jön.
Eszedbe ne jusson szaporodni, te világ esze.
29/30 anonim válasza:
Biztos valami baj van faszával.
30/30 anonim válasza:
uram atyam! na figyi kis csibe. a pasidnak nem volt orgazmusa igy nem jott a ge..i a farkabol. mi az az orgazmus? elvezet de te meg tul kicsi vagy ehez hogy megercsd. igen is tanuld a bioszt mert abbol sokat tanulhatsz es ha mar okosabb leszel talan a pasidnak is dolni fog a ge..je rad. eleg magyarul irtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!