Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha szex közben nem jött az a bizonyos fehér lötty a pasim tökéből?
Szóval tegnap este lefeküdtem a pasimmal. Védekeztünk és úgy tudom akkor is kell jönnie g'cinek, de nem jött... Mit jelentsen ez? Valami baj van a tökével?
16/L
ő: 19/F
Csak meg akart kímélni attól, hogy ma azt a posztot kelljen kiírnod, hogy "Lehetek terhes?".
De az is lehet, hogy még szex előtt kiverte vagy 5x és már nem maradt olyan sok anyag neki vagy egyszerűen nem izgattad őt fel kellőképpen.
Ilyenkor azért örülök annak, hogy még szűz vagyok, de az értelmi szintem már egészen más szinten áll. :)
b+ te agyhalott vagy...
ha nem kamu akkor sz4r vagy az ágyban és kész :D
Hatalmasat nevettem... Ennyibe nézed a párodat, hogy így kérdezel az ő érdekében: "nem g*cizett, mi baja a tökének"?
Elég kamu szagú a kérdés, de azért essünk neki..
1. Előszörbism ha biztos diagnózist akarsz, mondd meg neki, hogy irány az urulógus, a gyakorin nem adnak neked teljes diagnózist.
2. Előfurdul ritkábban egyes férfiaknál, hogy az orgazmust követően elmarad az ejakuláció, azaz kielégül, de nincs magömlés, vagyis nem jön ki sperma a péniszéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!