Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha szex közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha szex közben nem jött az a bizonyos fehér lötty a pasim tökéből?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap este lefeküdtem a pasimmal. Védekeztünk és úgy tudom akkor is kell jönnie g'cinek, de nem jött... Mit jelentsen ez? Valami baj van a tökével?

16/L

ő: 19/F

2015. márc. 22. 21:08
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
nyugodj meg a pasid "tökével" semmi gond nincs csak épp nem volt neki annyira izgató a helyzet h elélvezzen. de neki is sok esze lehet ha nem veszi észre h nem élvezett el
2015. márc. 22. 21:21
 12/30 A kérdező kommentje:
Kotont használtunk meg sikosítót.
2015. márc. 22. 21:21
 13/30 anonim válasza:
Az oké,hogy leszarod a bioszt,de ha terhes leszel,akkor se sírj.Nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.
2015. márc. 22. 21:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak meg akart kímélni attól, hogy ma azt a posztot kelljen kiírnod, hogy "Lehetek terhes?".

De az is lehet, hogy még szex előtt kiverte vagy 5x és már nem maradt olyan sok anyag neki vagy egyszerűen nem izgattad őt fel kellőképpen.

Ilyenkor azért örülök annak, hogy még szűz vagyok, de az értelmi szintem már egészen más szinten áll. :)

2015. márc. 22. 21:28
 15/30 A kérdező kommentje:
na figyelj az jo..
2015. márc. 22. 21:35
 16/30 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem magyar származású a kérdező :D :D :D
2015. márc. 22. 21:52
 17/30 anonim ***** válasza:
Orbitális kamu.
2015. márc. 22. 22:11
 18/30 anonim ***** válasza:

b+ te agyhalott vagy...

ha nem kamu akkor sz4r vagy az ágyban és kész :D

2015. márc. 22. 23:22
 19/30 anonim válasza:
16 éves vagy. 1-2 éve tanultál biológiából olyan fogalmakat, hogy ejakuláció, sperma, pénisz.. Ezekkel olyan szépen fogalmazhatnád meg a "nem jött a tökéből a fehér lötty\g*ci" mondatod. Valószínű nem volt élvezetes az együttlét, mert nem volt orgazmusa. Ennyi az egész. De ezt a párodnak tudni illene 19 évesen.
2015. márc. 23. 08:35
 20/30 paradicsom31 ***** válasza:

Hatalmasat nevettem... Ennyibe nézed a párodat, hogy így kérdezel az ő érdekében: "nem g*cizett, mi baja a tökének"?

Elég kamu szagú a kérdés, de azért essünk neki..

1. Előszörbism ha biztos diagnózist akarsz, mondd meg neki, hogy irány az urulógus, a gyakorin nem adnak neked teljes diagnózist.

2. Előfurdul ritkábban egyes férfiaknál, hogy az orgazmust követően elmarad az ejakuláció, azaz kielégül, de nincs magömlés, vagyis nem jön ki sperma a péniszéből.

2015. márc. 23. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!