Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha szex közben nem jött az a bizonyos fehér lötty a pasim tökéből?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem a pasimmal. Védekeztünk és úgy tudom akkor is kell jönnie g'cinek, de nem jött... Mit jelentsen ez? Valami baj van a tökével?
16/L
ő: 19/F
2015. márc. 22. 21:08
2/30 anonim válasza:
ja... szarul csinálta, és nem lőtt a kobra
3/30 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem élvezett el.
Mára elég is volt a gyakoriból lezsibbadtam... :D
4/30 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5/30 A kérdező kommentje:
Vicces valami?! Mert szerintem nem!!! Féltem őt. Valami baj van a tökével??!!
2015. márc. 22. 21:12
6/30 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele,csak egyszerűen nem élvezett el!
7/30 anonim válasza:
Már Bocsi,de én meghaltam a nevetéstől.Én is 16 éves lány vagyok,de nem csinálok semmi olyat ,amihez nem "értek".Neked nem ártana egy kis biosz.Ne haragudj,hogy ezt mondom,de neked még nem kellene szexelned.
8/30 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy nem élvezett el?!! Fiatalabb korában egyszer meg kellett műteni a tökét, nem lehet hogy van ehhez köze?!
2015. márc. 22. 21:18
9/30 anonim válasza:
Pontosan mivel vedekeztetek?nm lehet h a gumiba mentazt nm lattad vagy nemtom de ha nem jött akk nem élvezett el :D
10/30 A kérdező kommentje:
Amúgy meg leszarom a bioszt oké? És nagyon f_sza jó volt a szex, máskor is szívesen csinálom, csak nem értem miért nem g'cizett.
2015. márc. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!