Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy gondolkozási időt kért a korkülönbség miatt?
Első! Ezt manapság még megkérdezed?
38 éves, ergo van pénze, egzisztenciája, el tud tartani egy nőt és fel lehet vele vágni, hogy milyen pénzes pasit fogott a csaj.
Ha valaki összejön egy korban hozzá illő pasival (max 5 év kor különbség és még TFH egyetemista a srác), az már ki van nézve manapság, hogy ennek elment az esze.
Én nem is keresek barátnőt 30-35 éves koromig, mert felesleges. Addig összeszedem magam anyagilag, karrierre koncentrálok, s majd 30-32 környékén ha az anyagiak megengedik, elkezdek nézelődni a 16-18 éves nők közt. Máshogy manapság esélytelen, nem működik.
26/F
#4-es: így is lehet fogalmazni.
Mondjuk nem tudom, hogy te hogyan állnál hozzá azok után, hogy minden nő, akitől szerettél volna valamit közli, hogy csak barátként tud tekinteni rád (finomabbik verzió), vagy megmondja a szemedbe, hogy nem vagy elég koros és pénzes mellé. S utána látod, hogy 18 évesen 35-40 éves pasikkal vannak együtt. Hát köszönöm nem kérek a mai kitartott libák visszautasításából tovább.
Gyűjtöm rá a pénzt, hogy majd 3-4 év múlva én is tarthassak egyet. Ennyi.
Amelyik nő azt mondja, hogy neki nem számít a pénz, annak onnantól kezdve azt se szabad elhinni, amit kérdez.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!