Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/L és 22/F. Nagyon sok a korkülönbség?
Igazabol elég sokan udvarolnak, van 24 éves is, akit szinten nem Zagar a korkulonbseg es teljesen sikerult ezen átsiklani, mintha egyidősök lennénk, úgy beszélgetünk.
Exem is 22 éves (lassan 23), vele se volt probléma, annyi, hogy az elejen megmondta, hogy többnek gondolt. De nála is teljesen normálisan alakult a kapcsolat, ez nem volt akadály.
Viszont most van egy fiú, aki szintén 22 éves, azt tudom, hogy tetszem neki, viszont ő az idősebb nőkhöz vonzódik, mégis ma találkozóra hívott és jól érezte magát velem, ezt írta. Ő nagyon komoly, eléggé a tanulmányainak él és külsőre álomfiúnak néz ki, de a személyisége elég egyedi. Viszont szerintem őt zavarja a korkülönbség. Mivel eddig én ebben a korosztályban ismerkedtem és nem ereztem szinte senkinél, hogy gond lenne a korkulonbseg, természetesnek gondoltam, hogy itt se lesz problema. Viszont most gondolkodtam, 6 év lehet, tenyleg kicsit sok.. De akkor miert hívott talira? Nem értem.
Mit gondoltok?
*zavar
Bocsi az ekezetek miatt es az elírásokért is, telefonrol gépeltem es gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!