Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki gondolt már arra, hogy elengedi magát és hagyja hogy elhízzon?
Ha akarnék sem tudnék elhízni. :D
19/L
Én is úgy vagyok vele, mint az egyik válaszoló. Régebben tök egészségtelenül ettem össze-vissza mindent meg nem sportoltam, és még vékonyabb voltam, mint most. Most meg megtetszett ez a "fitness lifestyle", úgyhogy most kockákat akarok. :D De néha, gyengébb pillanataimban elgondolkodom, hogy "tudod ki fog itt minden nap órákat edzeni meg csirkerizst zabálni..." De aztán szerencsére megjön az eszem, hogy Én, én fogok csirkerizst zabálni, mert még mindig kockákat, kerek feneket, és izmos karokat akarok. :D
17/L
#4-es : 19 évesen még én sem híztam el, annyi csokit ettem meg se látszott, azt se tudtam mi az a narancsbőr.
aztán megöregedtem, változik a test...
nem híztam el, de már nem 48-50 kilo vagyok.
Korral jár, amúgy meg elég sokat mozgok... De egy or után megragad... csak nézd meg anyádat. heheheee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!