Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna egy ilyen lány? Főleg 18 év körüli pasik írjanak hogy szerintük?
Figyelt kérdés
szóval rocker lány meg death metalos 18 éves mindig fekete ruhákba jár és szeret vagyis úgy jó érzés ha engedi valaki hogy vagdossa pengével meg őt ezt jó érzéssel tölti el esetleg szopogatni a vérét a pasiról ahol megvágta meg ilyesmik2015. márc. 21. 19:44
11/18 anonim válasza:
Akkor már inkább a lényeget szopogasd.
12/18 opened paradise válasza:
Nem megy neked ez a E/3 :D
Tehát ha ráharapnék a nyelvemre,akkor nem sajnálna,hanem lekapna,hogy kiszopkodja?
Érdekes lenne...
13/18 Unpredictable válasza:
Hááát öööö, belegondolva engem izgat, deeee...
Azért egy kis félsz van bennem :D
14/18 A kérdező kommentje:
13-as pedig nem harapok...nagyot :))
2015. márc. 21. 19:57
15/18 anonim válasza:
ölünk egy tyúkot a vérét rá kenem oszt szopogathatod ameddig jólesik
na kiegyeztünk?
mundenki jól jár csak a tyúk nem
a fojtatást priviben megirom ha akarod
16/18 Unpredictable válasza:
Vágástól félek
Harapás már az élvezet része :))
18/18 gublug válasza:
Nem egyértelmű h ki kit vagdos. De mindegy is.
Állati jót nevettem a válaszadókon :)
Elmúltam 18, de régen tetszettek az ilyenek. Mondjuk a rock-ot és a death-et nem szerettem, mert black metálos voltam. Sajnos akkoriban nem találtam értelmes és tetsző véres partnert.
Szóval hajrá! Majd kinövöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!