Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valaki szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki szerelmes a nőgyógyászába?

Figyelt kérdés
Ezt abszolút nem tartom normális dolognak, de így érzek. Váltottam orvost,de nem segített. Mit tegyek?

2015. márc. 21. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

"Váltottam orvost,de nem segített."

A következőbe is beleszerettél?

2015. márc. 21. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha váltottál orvost akkor már nem vagy a páciense, hívd el randizni. :P
2015. márc. 21. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ilyen gyakran voltál nála, hogy beleszerettél?
2015. márc. 21. 14:57
 4/9 A kérdező kommentje:

1. azért mert még mindig szerelmet érzek iránta, pedig már nem találkozunk sűrűn.

2. jó ötlet, de biztos illik randira hívni egy nőnek?

2015. márc. 21. 14:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam gyakran beleszeretni emberekbe. Nagy bizalom kell hozzá!
2015. márc. 21. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:
De egyébként igen, sajnos gyakran kellett mennem hozzá mielőtt váltottam.
2015. márc. 21. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is így jártam...nemsokára mennem kell hozzá kontrollra, és bepróbálkozok nála, hátha...
2015. márc. 25. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sajnos mindig idősebb, semmiféleképp sem vonzó csókákat fogtam ki nőgógyásznak, szóval nem, ilyenre még nem volt példa. De valahol ennek örülök is, mert elég kellemetlen lett volna, ha mondjuk attól, hogy ő lent matat, beindultam volna vagy ilyesmik.

Amúgy ha jobban belegondolsz, nincs ebben semmi, ami ne lenne normális, ő is ugyanolyan ember, miért ne szerethetnél bele. Szerintem inkább csak az a kérdés, hogy mennyi a korkülönbség köztetek. De hogyha korban is hozzád illik, akkor nyugodtan startolj rá.

2015. márc. 26. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem kb 20 év biztos de lehet hogy 30 év. Fiatal vagyok még magyon is a nőgyógyászos dolgokhoz. Nagyon féltem menni hozzá, de nagyon rendes mindig velem és nem is ronda ember. Úgy szégyellem ezt az érzést!
2015. márc. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!