Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miez a instagramm őrület nálatok? Minden nap csináltok képeket? Minek? Ki kéri?
Meg a snapchet? Pasitokkal írogattok?
vagy kikkel szoktatok?
Instagram az majdnem ugyan olyan mint fb .:) és én heti álltalában 1-2 képet rakok csak ki.
Snapchat: itt idegen fiúkkal szoktam ismerkedni.:) és mindenkinek küldök képet akivel beszélek
16/L
En snapchaten konkretan a legjobb baratnommel valtok egyebkent vallalhatatlan kepeket/videokat:
De alapvetoen a snap ugye szexchatre lett kitalalva, gondolom sokan ugy is hasznaljak. Instara pedig elsosorban nem magamrol teszek kepeket, hanem mindenrol, ami tetszik, ezert probalok szep kepeket kesziteni, nem minden nap azert, ha van idom/otletem akkor tobbet is, de nem rakom ki oket mindig aznap.
Lemaradt: 16/L
Es amugy en is szoktam snapen ismerkedni:D
Nekem instagramom nincs snapchatelni pedig a legjobb barataimmal szoktam
De azert altalanosits csak tovabb!
Amugy meg mi a retekert baj neked ha felraknak egy rakas kepet instara? Nem kell nezned, ok szeretik ezt csinalni
Ne legyel mar pocs
17/L
idegesítő, nem tudom miért
Jó van egy lány aki elég szép, és ő is ilyen.
Minden nap rakja fel képeket.
Ez az élete?
Instagramra hetente-kéthetente teszek fel képet, néha rajzról, ha különösen jónak látom azt, néha jelentéktelen apróságról (napnyugta stb.), vagy magamról (itt is csak azt, amit jónak gondolok, nem pedig 28 milliót, alig észrevehető elmozdulásokkal), esetleg barátnőset.
Snapchaten pedig a haverjaimat, unokatesóimat zaklatom idióta képekkel, néha ott beszélgetünk, vagy my story-n megosztom hogyan készül fokozatosan egy rajz.
Ennyi, nem nagy cucc. Van életem és azt szeretem a telefonomon kívül élni.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!