Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miez a instagramm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miez a instagramm őrület nálatok? Minden nap csináltok képeket? Minek? Ki kéri?

Figyelt kérdés

Meg a snapchet? Pasitokkal írogattok?

vagy kikkel szoktatok?

2015. márc. 19. 19:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
55%
talan zavar, hogy hasznalunk kozossegi oldalakat? :D baj, hogy csinalunk fotokat? neked ezek fajnak?
2015. márc. 19. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Instagram az majdnem ugyan olyan mint fb .:) és én heti álltalában 1-2 képet rakok csak ki.

Snapchat: itt idegen fiúkkal szoktam ismerkedni.:) és mindenkinek küldök képet akivel beszélek

16/L

2015. márc. 19. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

En snapchaten konkretan a legjobb baratnommel valtok egyebkent vallalhatatlan kepeket/videokat:

De alapvetoen a snap ugye szexchatre lett kitalalva, gondolom sokan ugy is hasznaljak. Instara pedig elsosorban nem magamrol teszek kepeket, hanem mindenrol, ami tetszik, ezert probalok szep kepeket kesziteni, nem minden nap azert, ha van idom/otletem akkor tobbet is, de nem rakom ki oket mindig aznap.

4/13 A kérdező kommentje:
Kérdezem, 16 éves fiú vagyok
 5/13 anonim ***** válasza:

Lemaradt: 16/L

Es amugy en is szoktam snapen ismerkedni:D

2015. márc. 19. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Bocsi a kerdesert de snapen h lehet ismerkedni??? En nekem senkit se dob ki mert a kontakjaim se hasznaljak..:/
2015. márc. 19. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

Nekem instagramom nincs snapchatelni pedig a legjobb barataimmal szoktam

De azert altalanosits csak tovabb!

Amugy meg mi a retekert baj neked ha felraknak egy rakas kepet instara? Nem kell nezned, ok szeretik ezt csinalni

Ne legyel mar pocs

17/L

2015. márc. 19. 19:50
 8/13 A kérdező kommentje:

idegesítő, nem tudom miért

Jó van egy lány aki elég szép, és ő is ilyen.

Minden nap rakja fel képeket.

Ez az élete?

2015. márc. 19. 19:53
 9/13 Joci_27 ***** válasza:
0%
Neil Amstrong a Holdon járt és kb. 5 képet készített. Ha ma egy csaj kimegy a fürdőszobába 36 képet lő magáról a tükörben.
2015. márc. 19. 19:53
 10/13 anonim válasza:

Instagramra hetente-kéthetente teszek fel képet, néha rajzról, ha különösen jónak látom azt, néha jelentéktelen apróságról (napnyugta stb.), vagy magamról (itt is csak azt, amit jónak gondolok, nem pedig 28 milliót, alig észrevehető elmozdulásokkal), esetleg barátnőset.

Snapchaten pedig a haverjaimat, unokatesóimat zaklatom idióta képekkel, néha ott beszélgetünk, vagy my story-n megosztom hogyan készül fokozatosan egy rajz.

Ennyi, nem nagy cucc. Van életem és azt szeretem a telefonomon kívül élni.

16l

2015. márc. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!