Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálnak a nők? Utál mindenki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálnak a nők? Utál mindenki? - Kivet a kor?

Figyelt kérdés

22 éves leszek hamarosan, de még nem volt párkapcsolatom, amely szerintem az átlagostól eltérő érdeklődési köreimnek tudható be. Legtöbbször ez nem is zavar, de néha rám jön...

(Néhány, jellemző téma/tulajdonság: metál, ókor-középkor, természet, spiritualitás, erőteljes pszichés problémák, 1 éve elhízás.)

Túlságosan gyakran látok kézen fogva sétálgatni párocskákat, akik lelkét beszennyezte a modern kor füstje.

Barátok/"haverok" terén sem büszkélkedhetek, mert egy sincs. Illetve, néhány 40-50 éves emberrel jóban vagyok, de ez lényegtelen.

Ennek az egész szövegnek a mondanivalója apró szavakban keresendő.

2015. febr. 22. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem látom :C
2015. febr. 22. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
lewronggeneration
2015. febr. 22. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Azt mondod, hogy erőteljes pszichés problémáid vannak. Szerintem ha ezzel kezdenél valamit, akkor totál megváltozna a világhoz való hozzáállásod és még barátnőd is lehetne, illetve boldog életed.

Sőt, még új barátokra is szert tehetnél.

2015. febr. 22. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Oh nem tudják értékelni a művészetem! Oh be fájdalmas! Oh minő kín egy művész élete!

Oh minő fájdalom! Oh mennyi szenvedés!!!

2015. febr. 22. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Nem utál senki. Egyszerűen nem vesznek észre: bár ez nem nagy ritkaság, vagy különlegesség, mivel manapság már csak az tűnik ki ami "csillog".

Keress olyasmit, ami érdekl téged, sportolj, tűzz ki célokat, ismerkedj... Stb. sablondumák. És gondolj arra, hogy mindenki magányos és az is marad, ha kézen fogva sétál valakivel, ha nem...

Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled.

18L

2015. febr. 22. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
írtad, hogy szereted a rockzenét, megnézted már, mert lehet, hogy egyszerűen csak rossz szagod van.
2015. febr. 22. 23:50
 7/8 A kérdező kommentje:

"Oh nem tudják értékelni a művészetem! Oh be fájdalmas! Oh minő kín egy művész élete!

Oh minő fájdalom! Oh mennyi szenvedés!!!"

Ahogy mondod.

23:45

Köszönöm a válaszod. Örülnék egy beszélgetésnek. Holnap délelőtt leszek elérhető.

2015. febr. 22. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:

"erőteljes pszichés problémák"

szívesen.

2015. febr. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!