Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gaz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gaz, hogy mindenki azt mondja, hogy hagyjad meg nem er annyit, p. i. na miatt ne torjek ossze?

Figyelt kérdés
Ez faj a legjobban, hogy mindenki ezzel jon elo es konnyeen mindjak. Az erzeseimmel nem tudok mit kezdeni. Tudom h igazuk van de na akkkor is.. igazabol csak osszejartunk de en megszerettem es csunyan osszevesztunk es hallani se akar rolasm.. persze neki meg azt mondjsj h ne foglslkozzon velem... bla bla 26f Bp Kort es nemet irjatok. koszi
2015. febr. 22. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, igazuk van. Ne rinyálj, tedd magad túl rajta, majd lesz normálisabb nő az életedben. Szedd össze magad!
2015. febr. 22. 00:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Szevasz Bajtárs!

Dettó ez a helyzet nálam. Ismerkedtem egy lánnyal, és valamit elcsesztem a találkozások során mert, rövid időn belül már úgy reagált, hogy én ne merjem keresni, mert én nem érdeklem őt. Ezt a hirtelen változást nem tudom hova tenni. Van erre normális magyarázat?

2015. febr. 22. 00:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Aha most te is konnyen irod... de ha te lennel forditott hrlyuetbe akkor nem igy gondolnad.....
2015. febr. 22. 00:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Hello bajtars! Nem tudok tanacsot adni. hulyeseget meg nem akarok irni... de megtudlak erteni.... :)
2015. febr. 22. 00:18
 5/11 anonim ***** válasza:

#1 voltam, 19/L egyébként.

2 hosszabb, fél éves kapcsolatom volt, mindegyiken elég gyorsan túltettem magam, mert beláttam hogy egyszerűen halálra volt ítélve a dolog, nem működött együtt, mindkét félnek szar volt. Persze ezt magadban kell letisztáznod először.

2015. febr. 22. 00:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ,min is vesztetek össze. Mert ha valami hülyeségen sértődött be....az nem jó, ha csak játszik veled. Akkor szokták mondani ezt.
2015. febr. 22. 00:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem egyszeru tul lepni.... meg ujra kezdeni.. megismerni vkit ees guzni h talalkozzunk meg a sok ideg... azt lehet az el lesz puskazva.. mar semmi erom kedvem ujra ismerkedni. lanyoknak egyszeru mert ok valasztanak....
2015. febr. 22. 00:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az a lenyeg h min vedztunk ossze.. egy biztos h ennyi volt. a lenyeg az h akiknek meseltem mind azt mondja nagy arccal tegyek ra stb ne foglallkozzak vele.... es mar unalmas... 19 eves lany nem tudom neked mi volt de lehet nem szeretted oket.. volt egy csajom nem szerettem nem erdekelt h vege.. :)
2015. febr. 22. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:
20L vagyok, es osztom a haverjaid velemenyet. Nem azert, mert szivtelem, erzeketlen dog vagyok, sot, baromira tudok szeretni. Egyszeruen csak rengeteget csalodtam, mindent megjartam mar ezzel kapcsolatban, eveket bogtem, depiztem pasik miatt. Volt ertelme? Nem. Megallt az elet? Nem. :)
2015. febr. 22. 00:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor sem egyszeru... es konnyu mondani... bogesnek volt ertelme mert kiadtad magadbol :) en nem sirtam eddig de lehet fogok. de bizom h nen.. injabb jo berugok
2015. febr. 22. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!