Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért utálnak engem mindenki? :/

Zsebvirág kérdése:

Miért utálnak engem mindenki? :/

Figyelt kérdés

Én igyekszem mindent megtenni a közjóért, ott lopok ahol csak tudok. Mindent megteszek a munkásokért, bevezettem a tranzakciós illetéket így nem 1x hanem rögtön 2x kell egymás után adózni a fizetésükből. Mindent megadóztatok ezáltal óvok mindenkit a túlvásárlástól. Védem a gyerekeket, csak a haverjaim árulhatnak cigit és arról már nem tehetek, hogy ennek köszönhetően új fajta bűnözési hullám ütötte fel a fejét. A középiskolás diákokra is gondoltam, kötelezővé tettem, hogy 50 órát dolgozzanak ingyen és ezáltal még kevesebbet kell munkásokra költenem. A sportot is nagy erővel támogatom, a hátsó kertemben áll egy bazi nagy stadion.

Én nagyon szépen gyarapodom, nap mint nap egyre több millióm van, egyre több autó és nyaraló kerül az én tulajdonomba. Nem értem, hogy ez miért nem tetszik az embereknek, hisz ők Értem vannak, értem dolgoznak. Vagyon felhalmozás szempontból én jobban teljesítek mint bárki az elmúlt 1000 év alatt.

Tisztelettel:

Orbán Viktor

Miniszterelnök és Atya Úristen

2014. júl. 16. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
és most mit is vársz?
2014. júl. 16. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Én szeretlekViktor!

Anti

2014. júl. 16. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
loooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOlzö
2014. júl. 17. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
a te házadat dobáltuk meg égő lószarral
2014. júl. 17. 05:25
 5/7 NaedLa1res válasza:

Meg nyelvtankönyvvel :)

"miért utálnak engem mindenki?" helyett

"miért UTÁL engem mindenki?" de segáz

2014. júl. 29. 07:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnàlom, de mikor az iskolàban a helyesìràst tanìtottàk, oda vtam lopni :(
2014. júl. 29. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
26
2014. aug. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!