Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ezt a videót hogy magyarázzátok ki? A luxusautóba szó nélkül beülnek a csajok!?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
Azt hiszem itt a vége...ezt már nem lehet kimagyarázni..ez kell a nőknek..a csillogás.
2015. márc. 19. 13:26
11/20 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=Ve46peMWU5w
na ez is...a szakadt kocsiba nem ül be..a luxusautóba meg igen..jellemző!!
2015. márc. 19. 13:43
12/20 anonim válasza:
Nah jelentettem végül, ez is csak provokáció.
13/20 A kérdező kommentje:
Jelentsd csak, az igazság akkor is ez. Undorodom a sok pénzéhes nőtől.
2015. márc. 19. 13:48
14/20 anonim válasza:
Akkor ne olyat keress , és ne is foglalkozz velük... A fröcsöcsögésed/hisztzés miattuk miért jó?????
15/20 anonim válasza:
Nő vagyok és soha az életben nem ülnék be egy idegen autójába aki leáll mellettem. Alapból megalázó az ahogy int hogy szállj be. Nálam 2 variáció áll fenn: vagy elsétálnék mellette, vagy jól kiosztanám hogy integessen a kutyájának a hülye lúzer...attól hogy ilyen kocsija van ne higyje hogy bármit megkaphat. Nem utolsósorba veszélyesnek is tartom csak úgy beülni idegen kocsiba...ezek a nők buták és nincs bennük egy cseppnyi büszkeség se. Sajnálom azokat a fiíkat akik csak ilyen nőkkel találkoznak.
17/20 anonim válasza:
Vitalij Zdoroveckijnek zseniális videói vannak, ő a VitalyzdTv-s srác. Jókat szoktam röhögni, amikor a csajokat szívatja. A Gold Digger Prank videója sem rossz, amikor a csajszi nem akar vele elmenni, viszont amikor meglátja a luxusautóját, egyből meggondolja magát. :D
18/20 anonim válasza:
Nő vagyok, férfiak reakciói alapján vonzó is, a kocsim 75 millióba kerül. Egy rakás pasi megpróbálta már magát bekönyörögni a kocsimba és volt aki még azt is megkérdezte, hogy nem vezethetné -e. A legjobb az egészben az, hogy egy kisebb városkában élek és egészen addig, míg nem volt ez a kocsim, csak egy nagyon kis csoportot érdekelt, hogy ki vagyok, mit csinálok, ezek a barátaim. A többiek tudtak a létezésemről, de nem érdeklődtek, aminek örülök is. Most meg hirtelen egy rakás pasi próbálkozik közel kerülni hozzám, udvarolni, stb. Őszintén? Eléggé idegesítő és gáznak is tartom. Ez egy kocsi és nem azért vettem, mert másoknak akarom mutogatni, hanem azért, mert szeretem az erős kocsikat és a vezetést. Ezt a videót pasikkal is meglehetne csinálni, kb. ugyanez lenne az eredmény.
19/20 anonim válasza:
Amelyik nő beül egy idegen kocsijába, szerinted értelmileg milyen szinten van?? Komolyan egy agyatlan liba kell neked? Ha nem akkor meg mit panaszkodsz? Az hogy 10, vagy akár 50 nő simán beül egy jó kocsiba az nem jelenti azt hogy a másik 4 milliárd is ezt tenné.
20/20 anonim válasza:
Pontosan,jól tette a srác.
Ezt fogadd el ezek HB10-s nők és igen befognak ülni és dughatod mindent zsinorba,beszélgetni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!