Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/Ferfiak ezt magyarazzatok meg nekem?
Figyelt kérdés
Nemreg megismertem egy ferfit , nagyon jo kepu nem csak szerintem hanem mindenki szerint , vicces , okos ferfi, raadasul meg jol is keres. Nem reg tudtam meg , hogy van egy baratnoje . A csaj hat hogy is mondjam?... kicsi alacsony s dagadt , igaz az arca aranyos. Hogy letezik , hogy egy ilyen alompasi egy ilyen csajjal jar?#cacacaca
2013. júl. 31. 15:59
1/14 anonim válasza:
Talán nem olyan felszínes mint te?
2/14 anonim válasza:
Ebből ítélve te úgysem kellenél neki, úgyhogy ne féltékenykedj.
3/14 anonim válasza:
Elsővel osztanám a véleményem.
Igen buta lehetsz.
4/14 anonim válasza:
mert nem minden a külsőő vannak az embernek belső értékei is !
5/14 anonim válasza:
attól hogy nem olyan gyönyörű, még lehet nagyon kedves, normális, számára tökéletes
nem minden a külső
6/14 anonim válasza:
Lassan már a férfiaknak kevésbé fog számítani a külső, mint a nőknek, elképesztő. 100 éve meg tök mind1 milyen arca volt egy férfinak akkor is talált magának párt...
8/14 belbolyhocska válasza:
Lehet, hogy egy intelings, kedves nő a barátnője. Mellesleg azt is el tudom képzelni, hogy szereti, ha van mit fogni egy lányon. A kisugárzás is nagyon sokat számít.
9/14 A kérdező kommentje:
biztos nem a csaj penzeli ,mint mondta a srac nagyon jol keres a csaj tanar ...
2013. júl. 31. 16:10
10/14 anonim válasza:
Mondjuk szereti? Amúgy meg közöd? Apád, anyád, gyereked, kutyád, macskád esetleg a pasi? Ha egyik sem akkor mit kíváncsiskodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!