Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is idegesít ez?

Figyelt kérdés
Ha felteszel ide egy normális kérdést abból 90%-a flegmán válaszol. De ha ők írnak ki egy kérdést akkor elvárják már hogy normális válaszokat kapjon :D Nem értem ha valaki nem tud válaszolni a kérdésre miért kell hozzászóljon csak azért hogy játssza a köcsögöt miközben már rég az mert annak született?
2015. márc. 18. 23:56
 1/10 The Guard ***** válasza:
akkor én most egy váza vagyok?
2015. márc. 18. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:
szeretem a sajtot.
 3/10 zsici:D ***** válasza:
Nem érdekelsz
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert a feltett kérdések 90 %-a hülyeség,vagy tele vagy helyesírási hibával,ilyesmi...Márpedig hülye kérdésre hülye válasz jár
2015. márc. 18. 23:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok hülye idegesítő kérdés van itt,ezért írtam hogy a normális kérdésekre is bunkón reagálnak. De akkor itt senki ne várjon el normális válaszokat a kérdésre mert nem fog kapni.😊
2015. márc. 19. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyébként rengeteg a normális válaszoló,én legalábbis ha feltettem egy kérdést,mindig normális válaszokat kaptam..
2015. márc. 19. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Rácponty tejföllel, b#szd meg!
2015. márc. 19. 00:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Engem nem, mivel nem teszek fel kérdést, ami érdekel utána tudok nézni, vagy megkérdem Páromtól, ha jártas benne. Ha az életemben akad valami, megoldom, ha tudom, ha nem kivárom mi lesz, az idő mindig jó megoldás mindenre. Ha Párommal van valami, megbeszélem vele és nem rohanok máshoz.

Ha válaszolok egy kérdéshez, akkor nézem a kérdező stílusát, ha olyan akkor a tőlem telhetően segítek, ha nem olyan akkor trollkodom, de ez ritka. És van, mikor fogom magam s fel se nézek jó ideig ide.

N

2015. márc. 19. 03:50
 9/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
En nem szoktam kiirni kerdest,de Jo poenkodni,es jokat lehet rohogni.
2015. márc. 19. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Általában fel sem nézek az oldalra, csak az utóbbi időben trollkodok a sok hülye kérdés láttán...
2015. márc. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!