Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít amikor egy fiú össze-vissza bókolgat?
Figyelt kérdés
Nem csak a rondákra gondolok, a helyes srácokra is. Szerintem annyira kiábrándító. Fura vagyok? :)2015. márc. 16. 21:14
1/8 anonim válasza:
A lelkét kiteszi, hogy a kedvedben járjon, elismerjen, te meg ...
2/8 anonim válasza:
Igazán kiváló ízlésed van, és még a gondolkodásmódod is egyedi... e mellett még gyönyörű is.
3/8 anonim válasza:
Csak akkor lehetne zavaró, ha nem gondolja komolyan a bókokat.
4/8 anonim válasza:
Én sem bírom, főleg azokat a bókokat amiről tudom,hogy alaptalanok. Persze amikor mondod, hogy nem így van és ne mondjon ilyet az felkérés a bizonygatásra.
5/8 anonim válasza:
És ha rámarkolna a seggedre, és közölné veled, hogy "megbsználak", az megfelelő közeledés lenne?
6/8 anonim válasza:
Az lehet zavaró,ha minden második szava bók.De ha a mondataiba beleépít egy-egy jól irányzott bókot,az szerintem egyáltalán nem zavaró
7/8 anonim válasza:
Hm... Ha csupán a külsőre utal, az többnyire jól esik, amennyiben nem túlozza el. A fiúk nyilván szeretnék kinyilvánítani a tetszésüket és általában az első lépéseket is tőlük várják el, na és mégis hogyan adhatnák tudtodra, hogy szeretnének közeledni, ha nem bókolnak? De persze ha kétpercenként hozzámvág valami újabb dícséretet, az engem is ki tud borítani, mindennek van határa, nem kell a seggembe mászni... Na meg ha még csak felületesen ismer, akkor a belsőmet illetően ne minősítsen. Hiába mézesmázoskodik olyanokkal, hogy hű de kedves, okos, akármilyen vagyok, ha egyszer még nem tudhatja milyen is vagyok valójában :-D Tehát az ilyen jellegű túlzott lelkesedés engem is le tud hangolni.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen az alaptalan bókokról beszélek. Amikor egy srác benyal és minden szépet jót elmond rólad. Oké elmondja egyszer hogy szépnek tart rendben, de utána ne tegyen szerintem már szerintem ilyen megjegyzéseket. A legtöbb esetben Úgyis inkább csak kínosan érzem magam mert az illető nem ért hozzá.
Szerintem férfiatlan amikor valaki így akar eljutni az ágyig, ettől épp Kevésbé lesz vonzó a szememben.
2015. márc. 16. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!