Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes, hogy biszex leszek felnőttként, vagy ez még mindig az a bizonyos kamaszkori összezavarodottság?
Úgy érzem, sikerült beleszeretnem egy velem nagyjából egykorú lányba, pedig korábban kizárólag srácokhoz vonzódtam érzelmi szinten (szám szerint kettőhöz, de volt még néhány, akiben láttam a lehetőséget, hogy egyszer majd belopja magát a szívembe). 12-3 éves korom környékén, miután elkezdtem érdeklődést mutatni a szexualitás iránt, eleinte szinte kizárólag lányokkal való együttléteket képzeltem el, azok mozgatták meg a fantáziám, de mivel ez hamar megváltozott és mostanáig nem is törtek felszínre újra a leszbikus hajlamaim, azt hittem, már rég kinőttem ebből. Alapvetően nem jellemző rám a bizonytalanság, mindig pontosan tudom, mit érzek/csinálok, most mégis mintha nem mernék őszinte lenni magamhoz; még mindig vannak kételyeim a jelenlegi szerelmemmel kapcsolatban, de szerintem ennek az a legfőbb oka, hogy nem vagyok kész szembenézni a helyzetemmel. Mit gondoltok erről? Van valakinek személyes tapasztalata a témában? Milyen idős korra fixálódik az ember szexuális beállítottsága?
16(hamarosan 17)/L
Nem érdemes görcsölni rajta, vagy erőlködni azon, hogy mindenáron találjak magamnak valami rám passzoló kategóriát, ebben igazatok van. Nekem sem a címke a fontos, inkább csak szeretnék tisztában lenni magammal. Ha a későbbiekben sem változok (márpedig az a valószínűbb, hogy ilyen maradok), vallomást csak a közeli barátaimnak fogok tenni, de úgyis elkerülhetetlenné válik a "lelepleződésem", ahogy becsajozok, szóval jobb lesz előre felkészülnöm a melegebbnél melegebb fogadtatásokra.
Hangzatos ez a "fiatal vagy, alakulsz még" szöveg, amit rendre megkap egy magamfajta mindenkitől, de a hozzászólásaitok után végképp nehéz elhinnem, hogy a biszexként viselkedő/érző fiatalok nagyja hetero felnőttként végzi majd.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!