Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedofil az a 30-as pasi, aki megnézi a csinos kamaszlányokat?
#23 ment a pont!
Harmincasokat vénemberező!
Vagy egy szär kis takony vagy aki a szüleiröl is kiállit ezzel véleményt, vagy egy idióta Troll aki arra recskázik hogy bosszantani akar embereket!
A többi szent ember! Nézésről volt szó.
Ha egy 34 éves pasi és egy 17 éves csaj boldogok egymással ...
Milyen jogon retkelitek őket!?
Fáj hogy szeretik egymást!
53 vagyok, csóró, 19 a szeretőm.
Na nem vitt el a gutaütés, lehet retkelned!
A pedofília fogalmát sokan nem ismerik és tévesen használják.
Ha egy 30-as pasi nagyon fiatal lanyokkal kezd, nekem mindig az jut eszembe, hogy egy komoly és tapasztaltabb gondolkodású nővel nem tudna mit kezdeni vagy nekik már nem tudnak sokat nyujtani. És csak egy kislány mellett érzik férfinak magukat.
És nem elsosorban az anyagiakra, vagy a szexuális tapasztalatra gondolok, hanem gondolkodásilag. Egy fiatal lánnyal sokkal konnyebb dolguk van, irányithatják és konnyebben befolyásolhatják.
Az egy másik dolog, hogy manapság hogy oltozkodnek a tizenévesek. Meg is értem, ha a férfiak megnézik oket.
Tisztába a fogalmakkal!
Pedifil=gyererkeket szeretö
gyerek=14 év alatti személy.Mindennemü kapcsolat tilos.
Fiatalkorú=14-18 év közötti személy.
kapcsolat lehet,a beleegyezési korhatár 14 év.
Tehát:a törvény egy 14 év es és 1 napos és egy 90 éves kapcsolatát nem bünteti.
Tehát egy 30 éves nem lehet pedofil ha 15 16 éves lányokat nézeget.
Ennyi.
24
Azt érzel, amit akarsz. Ők attól még nem csinálnak semmi jogtalant. Legfeljebb bunkók, mert beszólogatni nem illik, de ez attól független, hogy 14 vagy vagy 54. Üdv a felnőttek világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!