Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok menő, bulizós pasi, akkor az életben nem lesz csinos barátnőm?
Azt látom a környezetemben, hogy jó csaja csak az ilyen állandó társasági életet élő, bratyizós, bulizós arcoknak van. Az introvertáltabb emberek szinte egytől egyig egyedül vannak, vagy nem valami vonzó partnerük van.
Ez mennyire reprezentatív? Tényleg csak annak lehet külsőre is jó csaja, aki ilyen nagy társasági arc?
De lesz. Nem csak csinos, de ráadásul normális is.
Nem mindenki bulizós, aki jól néz ki.
Szerintem egy introvertàlt férfi a legellenállhatatlanabb tipus, csak kevesebb lehetőség adódik az ismerkedésre. Buliban nyilván nem.
Én mindig is az ilyen férfiakra buktam, viszont nehezen ment az ismetkedès az előítéletek miatt, mert nagyvilàgi bulizósnak néztek, mert nem voltam/ vagyok szürke egér.
Jó csaj,nem jó csaj,kinek mi a jó csaj? Ezt kéne tisztázni.
Nekem a jó csaj,szép arcú smink nélkül,vagy alig észrevehető sminkkel.Arányosan csinos testalkatú.Nem hivalkodó,ízléses öltözetű.Minimum -nem papíron-általános műveltségű,megfelelő intelligenciával.
Nekem egy csaj hiába dekoratív,ha a nagy dumás,bratyizós,bulizós arcokra bukik,ahogyan fogalmaztál,hát nekem az ilyen csajok nem jönnek be,hiába szépek külsőre.
De a komoly lányok nem szeretik a tutyimutyi fiúkás srácokat,szeretik viszont a biztonságot sugárzó fiúkat,férfiakat.
Tehát szerintem,nem baj,ha nem vagy bulizós,lényeg,hogy a férfit lássa benned,és nem a fiúkát,és persze legyenek közös programjaitok,ne csak introvertáltan nézzétek a 4 falat.
Kedves kérdező!
Hát akkor meg mindent jól csinálsz,mindennel okés vagy!Csak hát a sors közbeszól,és ezek szerint a sors úgy határozott,hogy ne legyen jó nőd.Legalábbis egy darabig.Teendő;várni,várni,mint a pók a hálóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!