Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedofil az a 30-as pasi, aki megnézi a csinos kamaszlányokat?
A korkülönbségen való vitatkozás, ha két, nemileg aktív, és büntetőjogilag legális korban lévő emberről van szó, teljesen meddő. 14 évtől felfelé lényegében bárki bárkivel azt csinál, amit akar, persze, ha mindkét fél akarja, és nem erőszakról van szó. Legyen bár köztük 1, 11 vagy 41 év.
És nagy marhaság korunk pedofíliájával magyarázni mindent, 200-600-4000 évvel ezelőtt még 12 éves lányokat is feleségül adtak 60 éves férfiakhoz. De, hogy normál viszonyt is mondjak, Florentino Ariza is fenegette a rá bízott tinit 80 évesen Marquez híres regényében...
tévedsz, én már 40 vagyok
és te leszel az 35-40 évesen, aki most vénszarozik, aki tele pofával fog akkor hülyekissuttyózni akkori tinikre, és marhára nem fogod magad vénnek érezni, sőt nem fogod érteni, a tinilányok miért nem a te farkadon pörögnek, miért a nyálas szájú tizenéves bénázó, gyorslövő fiúkákén
Én 20 éves vagyok és lány.
De velemenyem szerint ,az ,hogy csak megnézi a 30as pasas a tizenéves lányokat, az nem elítélendő.
Egy lánynak az esetek nagy százalékában ilyen korban (16-17) már megvan minden olyan adottsága ,amitől nőies lesz,és emellé egy fiatal ragyogó arc társul.
Nem arról szólt a kérdés szerintem,hogy kapcsolatot letesítene az illető ilyen korú lányokkal.
Így a kérdésre válaszolva: szerintem teljesen normális, hogy megnézed a fiatalokat.
És ha ez csak nézés marad,semmi elítélendő nincs benne.
Apropó, engem is elég sokan megnéznek, barátnőimet is,és nem csak a saját korosztályunk.
Szóval nem kell itt álszentül hamisakat állitani a kommentekben, minden férfi megnéz minden csinos lányt/ nőt kortól függetlenül. Úgyhogy nem kell itt a kamu rizsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!