Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Köztetek van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Köztetek van olyan, akinek nem akar összejönni senkivel a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor miért?
2015. márc. 13. 22:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
de nem világos? Miért nem akarod megérteni? :"A nagyon gáz fiatal faszik pedig ha ráébrednek arra, hogy nagyon gázak, fel fogják szedni a 100 kilós nőket."
2015. márc. 14. 01:49
 22/32 A kérdező kommentje:
Milyen emberek vagytok ti? Az ilyeneknek börtönbe lenne a helyük...
2015. márc. 14. 01:50
 23/32 anonim ***** válasza:

ahh, értem. neked pl azért nincs csajod, mert egyértelműen őrült vagy. te nem vagy kiváncsi arra ki mit válaszol. szimplán bele akarsz kötni a válaszokba. mindegyikbe belekötöttél eddig.

menjél ember olvassál, okosodjál

2015. márc. 14. 01:53
 24/32 A kérdező kommentje:
Hát nem is vagyok kíváncsi az ilyen "sz*r pasik, sz*r nők, ciki pasik, béna ilyen, béna olyan megszólalásokra. Feltettem egy egyszerű kérdést. Ha valakit mindenképpen minősíteni akartok, akkor menjetek el egy focimeccsre, és anyázzátok ki magatokat.
2015. márc. 14. 02:09
 25/32 anonim ***** válasza:

mégis, mire számítottál? illetve azt tudom mire számitottál, arra, hogy lesz egy lány, aki ide irja nagy elkeseredetten, hogy neki sehogy sem sikerül, és akkor jól rámozdulsz, de ezen kívül azt hitted, hogy mások nem válaszolnak a kérdésre?

Szóval nem kell játszani a jó fej gyereket itt nyilvánosan. mindenki tudja mi a pálya.

2015. márc. 14. 02:20
 26/32 A kérdező kommentje:
omfg...
2015. márc. 14. 02:38
 27/32 anonim ***** válasza:

erről beszélek hülyegyerek. kérdezel, leszarod a választ, kötekedsz, a napnál világosabb miért tetted fel a kérdést, és játszod az agyad.

keress fel egy szakembert, szerintem van mit mondanod neki.

jóccakát.

lfas-be :)

2015. márc. 14. 02:58
 28/32 anonim ***** válasza:

Ezért van, mert sokkal tönbb a férfi:

[link]

(amíg ki nem törlik innen)

2015. márc. 14. 17:28
 29/32 A kérdező kommentje:
Lehetséges, nem tudom. Mindenesetre elég érdekes...
2015. márc. 14. 17:32
 30/32 anonim ***** válasza:
#28: Te ezt mindenhova belinkeled? :D
2015. márc. 14. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!