Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Köztetek van olyan, akinek nem akar összejönni
senkivel a párkapcsolat?
utolsó, ez azért van, mert elfelejtettél felnőni.
tudod, akinek nem kellesz, azt nem tudod eldobni, mert nem a tiéd. az, hogy a pici csipkerózsika buksidban miről ábrándozol, másik kérdés.
2015. márc. 14. 00:32
maximum a 100 kg feleti ocsmány szőrös nők nem kapnak pasit, de ők is csak ideiglenesen nem
2015. márc. 14. 00:36
13/32 A kérdező kommentje:
Épp ez érdekelne, hogy ez miért van.
azért, mert 18-20 évesen nincsen nagyon ronda csaj. viszont van nagyon ciki fiú. ennyi. Természetesen szarkasztikusan kell érteni. az a lényeg, hogy hogy annak ellenére, ami a sztereotípia (a pasik a külsőre buknak) egész egyszerüen nem igaz. A nők viszont több opciót tartanak szem előtt, és egyik vagy másik előny érdekében, a harmadikból engednek. jóképű, gazdag, jófej, kedves. kb ezek számítanak. Ha gazdag, el an nézve az összes többi. Ezért látod Andy Vajnát azzal a jócsajjal (nem tudom a nevét) George Clooney nak akkor is lenne csaja, ha hajléktalan lenne. Nem sorolom tovább, remélem érthető. A nagyon gáz fiatal faszik pedig ha ráébrednek arra, hogy nagyon gázak, fel fogják szedni a 100 kilós nőket. Te meg itt maradsz hülyeségeket kérdezve.
2015. márc. 14. 01:25
15/32 A kérdező kommentje:
Erre még válaszolnék is, ha nem csak beszólni akartál volna. Ha oltogatni akarsz valakit, akkor azt tartsd a családi körödön belülre.
nem beszólni akartam, ez a helyzet vagy tudomásul veszed, vagy itt vakerászol ilyeneket kérdezve.
mert az is helyzet.
csak leirtam.
2015. márc. 14. 01:40
17/32 A kérdező kommentje:
A 100 kilós nőket sem olyan könnyű felszedni, nem egyszer próbáltam. Nekik is van bőven opciójuk.
"A nők viszont több opciót tartanak szem előtt, és egyik vagy másik előny érdekében, a harmadikból engednek"
ezek szerint annak a 100 kilős nőnek épp volt egy másik jelöltje, aki valamiben jobban teljesített, mint te. lehet hogy cikibb volt, ámde pénzesebb. (vagy forditva)
2015. márc. 14. 01:46
19/32 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, sok 100 kilós nőnél próbálkoztam már. Mindegyik előtt ott a min. 50 fős sor...
egyébként a 100 kilos nők viselkedésükben kicsit hasonlítanak a 170 centis modellalkatú gyönyörű lányokra. Ugyanis nincs veszteni valójuk. Alapjáraton a szarból kell kiválasztaniuk a legjobbat.
A "modelleknek " meg a sok legjobból
2015. márc. 14. 01:48
Kapcsolódó kérdések: