Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérnek itt a lányok képet azoktól a férfiaktól, akik bevallottan ocsmányak?
Figyelt kérdés
Azért nagyon remélem, hogy nem bulémia áll a háttérben, hogy ne kelljen ledugniuk az ujjukat a torkukon az öklendezés kiváltásához, hanem csak ránéznének egy-két ilyen képre, és már minden menne magától. El sem tudom képzelni, hogy mi másért. Mert általában tény, hogy az ocsmány férfiak valóban rondák. Aki képet küld, az önbizalomhiányos, és pozitív megerősítésre, egy kis léleksimogatásra vágyik. Egy valóban ronda férfi, mint én tucatjával kapja ismerkedés során a válogatott és szaftos kifejezéseket arra vonatkozólag, hogy mennyire alacsonyan helyezkedik el azon a képzeletbeli skálán, ahol a pasikat a külsejük szerint mérik. Szóval nem értem. Vagy azt gondolják, hogy adnak egy önbizalom növelő, teljesen megalapozatlan és fals pozitív jelet (nem is vagy olyan ronda felkiáltással), hogy az majd helyrehozza az ember lelki világát. Szerintem nem. Ronda férfiként nekem a célom párt találni, szóval csak a potenciális jelöltek szava szignifikáns.2015. márc. 13. 20:43
11/16 anonim válasza:
Köszönöm az alátámasztást. :) Pont erre gondoltam, hogy van olyan, akinek nem azért van önbizalomhiánya, mert ronda, hanem mert mások így akarják növelni a sajátjukat, vagy bebizonyítani, hogy ők már valakik azért, mert leszólnak másokat. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, mert olyannal is találkoztam, akinek lehetetlen volt segíteni, mert mindenre volt kifogása, és semmit nem is akart tenni azért, hogy észrevegyék. Na az az ember tényleg csak azt várta, hogy majd az ölébe hullik valami csaj, és neki az ég világon semmit nem kell csinálnia, csak sajnáltatni magát, meg kifogásokat keresni. Szerencsére ezekből van kevesebb. :)
12/16 anonim válasza:
Kedves 10-es ha elmentél fizetős kalandra, hogyhogy nem szexeltél??
13/16 anonim válasza:
Oda van írva, hogy "ha azt nem nézzük..."
14/16 anonim válasza:
8# Bár én ritkán küldök képet,de az tényleg magamról küldöm.
15/16 anonim válasza:
Itt a lanyok csak azert kernek kepet, hogy jot nevessenek... Eddig minden lany csak azt irta, hogy "SEMMI GOND NINCS VELEM" Persze, ok sem akartak ismerkedni velem.... Innen is tudom, hogy ronda vagyok... Olyan meg sosem irtak a lanyok, hogy tetszem nekik..... Szerintem soha sem fogok tetszeni senkinek..... Szinte minden lanynak "Jokepu" fiuk kellenek azokat eszre sem veszik, akiknek van valamilyen szepseghibajuk..... 18/F
16/16 anonim válasza:
Olyat* Elnezest a hibakert... Angol billentyum van..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!