Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csitulhatnék egy kicsit? Itt a tavasz, csiripelek mint a madarak, de?
Szerelmes vagyok, azt hiszem a szerelembe. Ilyenkor tavasszal-kb júniusig- mint egy bakfis, ha nincs kapcsolatom, vagy romokban, akkor bárkibe bármiért 2percre is. Ezzel talán semmi baj sincs. De most konkrétan van egy valaki akit nagyon de nagyon hiányolok. És nagyon de nagyon. Csak az illető nem a férjem:(
Beszéltünk-beszéltem erről a férjemnek, egy dologig jutott, meg akarom csalni(már megtörtént, ha nem is testileg, de rosszabb, hogy valakit meg tudtam szeretni), és el vagyok tiltva az illetőtől(naponta találkozunk utazás közben). De az egészet, amit érzéseket meséltem neki fel sem fogta, nem akarja érteni, kicsi odafigyeléssel ugyan azt tudná adni.
Szegény férjemezés előtt: 2évet élt együtt egy szűkpcival, amíg én otthon neveltem a gyerekeink, simán lelépet, megalázott...
meg sem várta, a folytatását- a hallottad már ezt így? válaszolt is.
De a két órája feltett kérdést most se válaszolta meg.
az itt már a jobbik eset lenne.
mert ha drog nélkül ilyen...
Ne ostorozd magad amiért másba szerettél mert ebben a férjed a hibás elsősorban És mi az hogy el vagy tíltva bárkitől?
Azt javaslom ne csitulj el hanem hangosodj fel ha így kezel bárki, különösen akkor ha az a párod! Legtöbb nőnek van egy olyan szegmens a lelkébe ami egész életükben, mindenki előtt zárva tartanak. Sajnos elkövetted azt a hibát hogy beengedted a legmélyebb titkaid birodalmába az embert. Nem kellett volna!
akkor itt nincs segítség.
esetleg pucsits a férjednek pucéran, hátha attól megenyhül, s eszébe jut, mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!