MondoCON barátkozás?
Hali!
Osztálytársammal megyünk a Tavaszi Conra ápr.11-12-én(valszeg' mindkét nap, de ez még változhat).
Mivel vidékiek(pontosabban Szombathelyiek) vagyunk, nem nagyon is merjük a járást, főleg, hogy barátnőmnek ez az első con-ja, én meg nem nagyon emlékszem, milyen volt mikor 6 évesen elrángattam anyukámat.^^
Lényeg a lényeg: Szeretnénk főleg 2-5 fős csoportokhoz "csapódni", de egyedül menőkkel is szívesen barátkoznánk a 12-15 éves korosztályból.
2db 14/L
Nemfontos előre leszervezni hogy kivel fogtok úgymond "bandázni",elég ha kint odacsapódtok valakikhez,elkezdtek beszélgetni,és megkérdezitek hogy mehettek e tovább velük^^
De az előttem szólónak igaza van,mindig vannak olyanok akik az esemény oldalán keresnek bandát maguknak:)
Áhá! Szóval téged olvastalak egy másik kérdésnél!
Vehetnél fel vendetta maszkot, vagy olyan ruhát mint pl.: egy videóban láttam az űrlényt a 8.utas a halálból. Biztos nem lenne az ismerkedéssel problémád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!