Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csitulhatnék egy kicsit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csitulhatnék egy kicsit? Itt a tavasz, csiripelek mint a madarak, de?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, azt hiszem a szerelembe. Ilyenkor tavasszal-kb júniusig- mint egy bakfis, ha nincs kapcsolatom, vagy romokban, akkor bárkibe bármiért 2percre is. Ezzel talán semmi baj sincs. De most konkrétan van egy valaki akit nagyon de nagyon hiányolok. És nagyon de nagyon. Csak az illető nem a férjem:(

Beszéltünk-beszéltem erről a férjemnek, egy dologig jutott, meg akarom csalni(már megtörtént, ha nem is testileg, de rosszabb, hogy valakit meg tudtam szeretni), és el vagyok tiltva az illetőtől(naponta találkozunk utazás közben). De az egészet, amit érzéseket meséltem neki fel sem fogta, nem akarja érteni, kicsi odafigyeléssel ugyan azt tudná adni.

Szegény férjemezés előtt: 2évet élt együtt egy szűkpcival, amíg én otthon neveltem a gyerekeink, simán lelépet, megalázott...

2015. márc. 13. 13:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%

Na, megjott az idiota kamu.

Amugy nem kell csiperegned, havat josolnak. Befagy egy kicsit, aztan lenyugszol.

2015. márc. 13. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:

milyen drog hatására irkálsz így összevissza?

vagy a hormonok teszik ezt az aggyal?

2015. márc. 13. 13:19
 3/23 anonim ***** válasza:
Ilyen a karma. Az ember mindig visszakapja, amit másnak okozott.
2015. márc. 13. 13:20
 4/23 anonim ***** válasza:
attól még, hogy ő megtette, nem muszáj belemenni egy adok-kapok játékba. a másikat valószínűleg el fogod felejteni, csak kicsit fellángoltál és a szerelembe vagy szerelmes. sok mindenkivel előfordul ilyen
2015. márc. 13. 13:21
 5/23 A kérdező kommentje:

Nekem tavasz van:) hó ide hó oda.

Munka közben kapkodva, csipogva, szerelmesen írok.

Jah sajna nem kamu, annyira nem unatkozok, nem jó a fantáziám

2015. márc. 13. 13:22
 6/23 A kérdező kommentje:
3válaszoló: ???
2015. márc. 13. 13:23
 7/23 anonim ***** válasza:
Ez most nem kamu! Ő régi felhasználó, évek óta itt van és nem kamus hülyegyerek. De valami akkor is elpattant az agyában, ha komolyan a férjének mesél arról, hogy hogyan zúgott bele valaki másba és még a férjre dühös, amiért az nem akar az ő kedvéért változni. Nem számít, hogy ő félrelépett, ha ide-oda passzolgatjátok a megcsalást és a bizalmatlanságot, akkor akár most rögtön szét is válhatok. Most te vagy a hunyó.
2015. márc. 13. 13:24
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagyok, azt hiszem a szerelembe.

én is - de ez is igaz rám

Szerelmes vagyok a világba.

2015. márc. 13. 13:27
 9/23 A kérdező kommentje:

Igen, meséltem neki, sőt hagytam, hogy elolvassa az üzeneteket. Hátha észreveszi, hogy mire is van szükségem.

Ma azért válaszolt végre egy üzenetemre mert le popsibubusoztam(most hallottam a sgfejre, azért is írtam neki, hallotta e), másikkal meg egész nap csacsogtunk reggel8tól este 5ig, miattam volt, hogy inkább késett egy órát, túlórázott egy órát, mert együtt reggeliztünk...

2015. márc. 13. 13:30
 10/23 anonim ***** válasza:
Ez a kerdezo tenyleg valamin van!!! Nem normalis!
2015. márc. 13. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!