Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lettem 30, miért érzem azt, hogy tulajdonképpen ezzel vége az életem jó részének? 30/F
Ja, és még annyi, hogy hiába van pénzem, autóm, lakásom, semmit nem ér az egész, ha úgy érzed, nem éltél eleget.
Szóval, kedves 30 alattiak!
Bulizzatok amennyit csak bírtok, csajozzatok amennyit csak bírtok és dugjatok amennyit csak bírtok!
Mikor betöltöttem a 30-at én is ezt gondoltam. Most 33 vagyok és buli az élet. A csajok buknak a 30 fölöttiekre.
Sokkal jobban érzem magam a bőrömben ma mit 3-4 évvel korábban.
Én is 30 vok. AZt gondolta az ember, hogy mennyire más lesz, de én pl nem érzem magam 20-nál többnek.
Úgy is élek és nem bánom. Persze értem amit mondasz. Vhogy egy kis félelem vagy rossz érzés is van, de nézd úgy hogy itt van pl Andy Vajna. Szerinted hiányt szenved bármiben? Nem. Pedig nem 30. Szóval sose késő semmi. Amúgy meg jobb lenne ha házas lennél és pár év múlva elválnátok mert csak a társadalmi elvárásnak akartatok megfleleni? NEM!
Én 34 vagyok. Mindegyik korszaknak megvolt a szépsége.
Én a mostanit élvezem egyébként a legjobban. Olyanokat csinálok, amiket 10 éve még nem tehettem volna meg.
PL: felkeltem péntek reggel és találtam egy bulit Párizsban, amire nagyon el akartam menni. Este már a repülőn ültem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!