Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lettem 30, miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám85 kérdése:

Most lettem 30, miért érzem azt, hogy tulajdonképpen ezzel vége az életem jó részének? 30/F

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 00:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Megértelek, én 32 múltam és úgy érzem, hogy idáig még semmit nem éltem, viszont az idő meg elment felettem.
2015. márc. 13. 06:49
 22/28 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyi, hogy hiába van pénzem, autóm, lakásom, semmit nem ér az egész, ha úgy érzed, nem éltél eleget.

Szóval, kedves 30 alattiak!

Bulizzatok amennyit csak bírtok, csajozzatok amennyit csak bírtok és dugjatok amennyit csak bírtok!

2015. márc. 13. 07:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem még cirka 1,5 évem van addig, hogy nagyjából vége legyen mindennek. Sajnos csajozni esélyem sincsen, mert túl ronda vagyok és túl alacsony. Ez mindenképpen, 100%, hogy kimarad az életemből, mert soha sem lesz olyan lány, akinek lenne hozzám gusztusa. Viszont ha betöltöm a 30-at, onnantól már tök mindegy az életkor. Azt kell mondani, aki kérdezi, hogy 30 és a halál közt valahol.
2015. márc. 13. 07:46
 24/28 anonim ***** válasza:

Mikor betöltöttem a 30-at én is ezt gondoltam. Most 33 vagyok és buli az élet. A csajok buknak a 30 fölöttiekre.

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben ma mit 3-4 évvel korábban.

2015. márc. 13. 08:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Én is 30 vok. AZt gondolta az ember, hogy mennyire más lesz, de én pl nem érzem magam 20-nál többnek.

Úgy is élek és nem bánom. Persze értem amit mondasz. Vhogy egy kis félelem vagy rossz érzés is van, de nézd úgy hogy itt van pl Andy Vajna. Szerinted hiányt szenved bármiben? Nem. Pedig nem 30. Szóval sose késő semmi. Amúgy meg jobb lenne ha házas lennél és pár év múlva elválnátok mert csak a társadalmi elvárásnak akartatok megfleleni? NEM!

2015. márc. 13. 10:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Ja és a nem éltél eleget kommentekre reagálnék. Mi az elég? SOse lesz elég... Én elég szabadosan élem a szexuális életem és mégis panaszkodok, pedig nem kamuból mondom, hogy jóval 100 felett vok alkalmik terén. NEM kell panaszkodni, az élet nem 30 évesen ér véget.
2015. márc. 13. 10:25
 27/28 anonim válasza:

Én 34 vagyok. Mindegyik korszaknak megvolt a szépsége.

Én a mostanit élvezem egyébként a legjobban. Olyanokat csinálok, amiket 10 éve még nem tehettem volna meg.

PL: felkeltem péntek reggel és találtam egy bulit Párizsban, amire nagyon el akartam menni. Este már a repülőn ültem. :)

2015. márc. 13. 10:58
 28/28 anonim ***** válasza:
26: Tudod, ez olyan mint a pénz. Sok lehet, de elég sosem:))
2015. márc. 13. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!